Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.9 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Jonny Lilja & Eva Ström (del 1)
Antal sidor
520
Utgivningsdatum
2014-09-08
Förlag
Massolit förlag
ISBN
9789187783036
Jonny Liljas skuld (e-bok)

Jonny Liljas skuld E-bok

(1 röst)
E-bok (EPUB), Svenska, 2014-09-08

Styckköp

59

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
JONNY LILJA ÄR inte bara spelmissbrukare. Han är också narkotikaspanare vid Malmöpolisen. En synnerligen olämplig kombination. Efter att ha förlorat ett parti poker med skyhöga insatser står han i skuld till maffia-bossen Ratko Jokovic, en skuld som han betalar av genom att läcka konfidentiell information.

Allt har rasat för Jonny. Han har svikit sin familj, sina kolleger och sig själv.

En kväll, efter att ha druckit ett par flaskor vin, beger sig Jonny till Haväng på Österlen för att hänga sig i en ek vid havet. Just som han ingått ett vad med Djävulen får han syn på en flicka som sitter lutad mot en trädstam. Hennes handleder är uppskurna. Men ens förstår Jonny att det inte är tid att dö. Han måste leva, inte minst för sin älskade dotters skull.

Flickans död avskrivs av polisen som självmord. Men Eva Ström vid Ystadspolisen kan inte låta bli att forska vidare i fallet, trots att hon egentligen tänkt använda semestern till att kitta fönster och utrota råttor.

Eva har liksom Jonny gått igenom en skärseld, men till skillnad från honom har hon kommit ut hel. På var sitt håll börjar Jonny och Eva ana att flickan inte dött för egen hand. Det kan finnas kopplingar till andra unga kvinnor som dött vid Skånes stränder. Spåren leder till Malmös undre värld.

Detta är den första boken i serien om Jonny Lilja och Eva Ström.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Olle Lönnaeus