Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (3.6 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Stjärnklart (del 2)
Antal sidor
2
Utgivningsdatum
2015-07-28
Upplaga
1
Förlag
Massolit förlag
ISBN
9789187783470
Stjärnfall (e-bok)

Stjärnfall E-bok

(28 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2015-07-28

Styckköp

79

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Tio år har gått sedan den moderna civilisationens undergång, när all elektronik slogs ut av ett högteknologiskt angrepp. Livet har sakta börjat stabiliseras, men är faran verkligen över? Nedsläckningen, som perioden när elen försvann kallas, var troligtvis bara början. Nu står mänskligheten inför ett än större hot.

Militären Jocke är äntligen tillbaka i Sverige efter ett långt uppdrag i Mellanöstern och hoppas på ett lugnt liv. Storbonden Filip Stenvik har fått skydd av Federationen Västra Götaland men oroar sig för nya angrepp. Maximilian har vuxit upp till en man och gör sitt bästa för att bryta sig fri från barndomshemmet och gå sin egen väg. På Carlstens fästning samlar Bohusläns landshövding, Gustaf Silverbane, sina styrkor, medan forskningschefen Anna Ljungberg försöker analysera den motståndare de inte vet mycket om. Men tänk om fienden redan finns bland dem? Kanske närmare än någon kan ana ...

Stjärnfall är den actionfyllda uppföljaren till Lars Wilderängs dystopiska roman Stjärnklart. Film-och tv-rättigheterna till Stjärnklart är sålda till produktionsbolaget Bob Film.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Stjärnfall. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Bra Sci-fi
    FS, 17 februari 2021

    Helt ok uppföljning men når inte helt upp till första delen.

    Spänning från första sida. Gillar Wilderängs upplägg med att följa flera karaktärer i korta avsnitt. Man får snabbt en favorit som man bara längtar till att få läsa vidare om.
    Denna trilogi är helt klart perfekt för filmatisering!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Lars Wilderäng