Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.6 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Jack Reacher (del 19)
Antal sidor
1
Utgivningsdatum
2015-04-28
Förlag
Massolit förlag
Översättare
Christian Ekvall
ISBN
9789187783531

Personligt E-bok

(4 röster)  |   Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2015-04-28

Styckköp

99
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Frankrikes president har blivit utsatt för ett mordförsök. Någon har skjutit... skarpt och avståndet mellan skytten och målet är häpnadsväckande stort. Det finns bara en man som kan skjuta från den distansen -- och Jack Reacher är den ende som kan veta vem det är. De har träffats förr, och då fick Jack Reacher skytten i fängelse. Motvilligt blir Jack Reacher kallad tillbaka till sin gamla arbetsgivare hos den amerikanska militärpolisen för att jaga rätt på skytten.Trots att Jack Reacher helst arbetar ensam, blir han ihopföst med Casey Nice, en nyutexaminerad analytiker som behåller lugnet med antidepressiva medel. Tiden är knapp om de ska lyckas hitta den skyldige innan G8-mötet, där världens ledare ska samlas.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Personligt. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Lättläst avkoppling
    Ove Delin, 23 juni 2023

    Återkommer då och då till Lee Child och Jack Reacher som avkoppling mellan mer ansträngande läsningar. Men man skall nog inte läsa fler av dem nära in på varandra.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Lee Child