I djupt vatten (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.1 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2017-05-12
Upplaga
1
Förlag
Massolit förlag
Översättare
Jimmy Hofsö
ISBN
9789187783555
I djupt vatten (e-bok)

I djupt vatten (e-bok)

(2 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok (EPUB), Svenska, 2017-05-12

Styckköp

59

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Med samma driv som fängslade miljontals läsare världen över i Kvinnan på tåget har Paula Hawkins nu skrivit en ny gastkramande och mångfacetterad psykologisk thriller.

En ensamstående mamma och en tonårsflicka hittas döda på botten av en flod med bara några veckors mellanrum. I utredningen av dödsfallen grävs en mycket komplicerad historia fram.

Paula Hawkins visar återigen i sin nya roman prov på imponerande insikter om mänskliga drifter och minnets bedräglighet. I den nya spänningsromanen I djupt vatten sjunker vi ner i det mänskliga psyket och får ta del av hur det förflutna slänger spöklika ekon in i nuet och framtiden.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av I djupt vatten. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Läsvärd men...
    Mandolin, 28 juni 2017

    Jag tillhör dem som inte var så förtjust i Kvinnan på tåget. Den här boken har lite av samma berättarstil, handlingen förs framåt av att samma händelse berättas om och om igen av olika personer i jagform så att deras olika perspektiv och tankar för berättelsen framåt. Långsamt. Mycket långsamt. Spännande och väl skriven men stilen blir babblig och historien tappar fart gång på gång. En ganska osannolik historia därtill. Men det är ju de flesta deckare.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Paula Hawkins