Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (2.8 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
1
Utgivningsdatum
2015-08-17
Upplaga
1
Förlag
Massolit förlag
Översättare
Ylva Mörk
ISBN
9789187783784
Ingenting är glömt (e-bok)

Ingenting är glömt (e-bok)

(1 röst)  |  Läs 1 recension
E-bok (EPUB), Svenska, 2015-08-17
59
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
En ung man hittas död på ett bibliotek i Auckland, Nya Zeeland. Polisen är övertygad om självmord, men mannens nära vän misstänker mord. Hon vet att han skrev på ett bokmanuskript där något oerhört skulle avslöjas.

Sam Hallberg, med ett förflutet som expert på terrorism, tar sig an fallet. Han leds allt djupare in i en korrumperad värld där inget är som han tror. Samtidigt misstänker affärsjournalisten Lynette Church att hon är en smutsig politisk verksamhet på spåret. Med början i Nya Zeeland slingrar sig hennes sökande runt om i världen där maktfullkomliga personer och krigsförbrytare som utger sig för att vara hjältar från Irak tycks vara inblandade.

Första delen i den planerade Matakana-trilogin.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Ingenting är glömt. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Betyg: 3,5 av 5.
    Britt-Marie "Bim" Kullin / Bims Blogg (Farsta / Stockholm), 31 augusti 2015

    Linda Olsson har tidigare gett ut fyra stycken romaner, och jag har läst två av dom, "Nu ska jag sjunga dig milda sånger" (som fick högsta betyget av mig), och "Det goda inom oss".

    Nu har hon gett ut en thriller tillsammans med Thomas Sainsbury, och när dom skriver tillsammans så kallar dom sig då för Adam Sarafis. Boken är första delen i en planerad trilogi.

    Boken var välskriven och lättläst. Och det är ju alltid trevligt att läsa böcker som utspelar sig i lite annorlunda... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner