Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (2.3 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2015-09-10
Upplaga
1
Förlag
Massolit förlag
ISBN
9789187783821

Tiden läker inga sår E-bok

(1 röst)  |   Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2015-09-10

Styckköp

99
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Ett misslyckat luciafirande 1951 gör att Ethel, Dorotea och Maggan ingår en vänskapspakt. Senare får en livsavgörande händelse dem att bryta pakten och säga upp bekantskapen. Dorotea gifter sig med Börje, och förtränger det förflutna genom maniskt städande. Den tjusiga Maggan hittar esteten Ivan och lever till synes ett drömliv, men blundar för hemligheten bakom dörren. Ethel väljer en bohemisk ensamhet som gör relationen till son och svärdotter komplicerad.

När Maggan firar sin 70-årsdag dyker ett handskrivet brev från Dorotea upp och förstör stämningen. Ethel, som befinner sig i ett litet stenhus några kilometer bort, får ett likadant brev. De måste träffas igen. Konsekvenserna av det val de en gång gjorde påverkar inte bara dem själva, utan även deras närmaste. Nu kan de inte längre dölja sin hemlighet.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Tiden läker inga sår. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Betyg: 4 av 5.
    Britt-Marie Kullin, 29 oktober 2015

    För drygt ett år sedan så läste jag Caroline Säfstrands debutroman, "Om du bara visste". Jag tyckte mycket om boken, som fick en fyra i betyg av mig. Här är en länk till mitt blogginlägg om den boken.

    Nu har jag läst författarens andra roman, "Tiden läker inga sår", och jag tyckte även om den boken, och den får samma betyg som den förra boken, fyra av fem.

    Boken handlar om tre vänner som är i sjuttioårsåldern, med tillbakablickar genom deras liv. Många hemligheter uppdagas... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Caroline Säfstrand