Country cooking : med Jill i Nashville (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
159
Utgivningsdatum
2014-09-01
Upplaga
1
Förlag
Ica Bokförlag
Medarbetare
Wagner, Gunilla (red.) / Kullberg, Lisa (form) / Ekblom, Ulrika (foto)
Dimensioner
294 x 237 x 20 mm
Vikt
1144 g
SAB
Qca
ISBN
9789187785078
Country cooking : med Jill i Nashville (inbunden)

Country cooking : med Jill i Nashville

(25 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2014-09-01

Slutsåld

Unik CD-skiva "Country jam" medföljer! Låtlista: 1. NIGHT FLYER 2. IF I NEEDED YOU 3. QUEEN OF HEARTS 4. JUKEBOX IS HAPPY HERE 5. NOT CAUSE I WANTED TO 6. ORPHAN GIRL 7. GOING DOWN TO THE RIVER 8. LOVE HURTS 9. LOVE IS A ROSE 10. AIN'T GOT A PRAYER

När Jill Johnson vill koppla av från turnélivet lagar hon mat. I köket släpper hon fram samma passion och kreativitet som i sin musik, och i Country Cooking bjuder hon på allt från handtrillade köttbullar och rökiga revben till fabulösa hamburgare, hemgjord lemonad och grillade marshmallows. Allt serverat till toner av sorgsna countryballader och uppsluppen honky tonk.

Följ med Jill Johnson på en unik resa till countrymusikens vagga, illustrerad med Ulrika Ekbloms enastående foton. Upplev känslan av spontandans vid ladan, nygrillade majskolvar och livemusik på hörnet. I Nashville kan allt hända. Både på scenen och vid spisen. Allt är tillåtet, så länge hjärtat är med.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Country cooking : med Jill i Nashville. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. En favorit
    Veronica Wikner, 14 april 2015

    Älskar denna inspirerande kokbok och rekommenderar gärna. En favorit är chockattack banans bread-kakan. Bra presenttips. Har själv överraskat en kär släkting nyligen.

  2. Julklapp
    Marie Svensson, 29 december 2014

    Gav bort den här boken i julklapp, men kunde såklart inte låta bli att tjuvkika i den och med det så vill jag ge den en 4:a.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av författarna