Sju sorters kakor (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
215
Utgivningsdatum
2015-09-02
Upplaga
99
Förlag
Massolit Förlag
Medarbetare
Zachrisson, Lisa (form) / Pousette, Ulrika (foto) / Christer, Ulf (foto) / Jardhammar, Kent (foto) / Flank, Håkan (foto)
Dimensioner
215 x 151 x 15 mm
Vikt
487 g
SAB
Qcae
ISBN
9789187785344
Sju sorters kakor (inbunden)

Sju sorters kakor

(29 röster)  |  Läs 4 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2015-09-02

Slutsåld

Sju sorters kakor behöver kanske ingen närmare presentation. Med sina 3,8 miljoner sålda exemplar är den Sveriges mest sålda bok och vida känd. När det nu är dags för en ny utgåva har denna älskade klassiker fått en lite modernare kostym: år 2015 vill vi använda smör istället för margarin, mörk choklad istället för blockchoklad. Vi vill göra vaniljkräm från grunden och få mjölmängden angiven även i gram. Vi vill baka långpannekakor och visst vill vi ha recept på kladdkaka?Konditorn och bakboksförfattaren Mia Öhrn har med noggrannhet, varsam hand och stor kompetens tagit hand om redigeringen och lotsat Sju sorters kakor in i vår tid. Klassiska kakor, vackra tårtor och svenskarnas långpannefavoriter 2015 års Sju sorters kakor behåller det bästa och uppdaterar med det nya. Ett unikt stycke bakverkshistoria som aldrig har tappat greppet om sina följare, aktualiseras nu på nytt.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av Sju sorters kakor. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Kakboksfavoriten står sig väl i konkurransen..

  Har en ganska tidig upplaga, väl använd. Tyckte det var dags att få en fräschare bok som dessutom är uppdaterad. En del har ju hänt och förändrats genom åren.

 2. Nja
  evalena, 29 april 2016

  Har några av de äldre upplagorna och ville uppdatera mig. Vackert formgiven i retrostil men blev lite besviken. De tillkomna recepten "american style" tilltalade mig inte, så mina gamla upplagor fungerar bättre. Om man nu vill uppdatera saknas t ex gluten- och laktosfria varianter vilket var synd.

 3. Klassiker som blivit ännu bättre
  Ulla Norman (Umeå), 14 oktober 2015

  Mycket bra jobb av Mia Öhrn. Jag har flera årgångar bakåt och hon har verkligen lyckats att både bevara de gamla goda klassikerna och hitta nya vägar. Mycket bra kakbok - med denna behöver man ingen annan.

 4. Alltid kul med kakor
  Tini van der Poll Andersson, 30 september 2015

  Modern och bra uppdatering av en gammal goding, även om kakor inte är något vår kropp behöver, så är det både kul att baka, samt gott att äta ibland !

Visa alla 4 recensioner

Fler böcker av Mia Öhrn