Rutiga kokboken : grundkokboken med över 1500 recept för stora och små hushåll (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
732
Utgivningsdatum
2015-04-13
Upplaga
9
Förlag
Massolit Förlag
Medarbetare
Paulsson, Lars (foto) / Holm, Stig (foto) / Jardhammar, Kent (foto) / Petersson, Nisse (foto) / Åkerström, Olle (foto)
Dimensioner
247 x 182 x 43 mm
Vikt
1887 g
SAB
Qcaa
ISBN
9789187785535
Rutiga kokboken : grundkokboken med över 1500 recept för stora och små hushåll (inbunden)

Rutiga kokboken : grundkokboken med över 1500 recept för stora och små hushåll

(12 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden Svenska, 2015-04-13

Slutsåld

Rutiga kokboken är en sann trotjänare i köket och med nästan 1,3 miljoner sålda ex genom åren är den en vanlig syn i svenska kök. Noga provlagade recept, gedigen fakta, smarta tips och pedagogiska steg för steg-bilder gör Rutiga kokboken oumbärlig i såväl studentlyan som storfamiljen. År 2015 fyller boken 35 år och lagom till jubileet kommer en uppdaterad utgåva. Nya och spännande rätter varvas med älskade klassiker i bokens mer än 1500 recept. Här finns också snabbguider till recept på glutenfria rätter och middagar som är lätta att laga, tips på buffémenyer och listor på saker som är bra att ha hemma. Denna nya version har dessutom fått en ny och tydlig kapitelindelning, nytt utseende och förstås en rad nya härliga bilder!Berit Paulsson har uppdaterat denna nya utgåva. Hon är en skicklig receptmakare med uppdragsgivare som Arla och Allt om Mat. Förutom att revidera de flesta utgåvor av Rutiga kokboken har hon tidigare medverkat i flera andra grundkokböcker och är dessutom författare till en lång rad egna böcker. Rutiga kokboken togs från början fram av Ica Provkök, vars dåvarande chef Birgitta Rasmusson under varje revidering av boken varit huvudredaktör. Birgitta Rasmusson kan man numera se som en av de skarpa domarna i tv-programmet Hela Sverige Bakar.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Rutiga kokboken : grundkokboken med över 1500 recept för stora och små hushåll. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Det nödvändiga standaardverket !
  Anders Wester, 22 juli 2017

  Mångsidig modern, bra kokbok som bör finnas i varje svenskt hem !
  Utöver recepten får läsaren ta del av grundkunskaper om matvaror, och tillagninstekniker i speciella artiklar.
  Sträcker sig från de enklaste recepten som pannbiff, och chili con crane, över medelsvåra klassiker som hönsfrikasse' eller kalvsek till franska specaliteter som sufléer och Coq au vin.
  Här finns både gammaldags rejäl husmanskost; ärtsoppa, persiljejärpar, och rotmos med fläsklägg, likväl somm finrätter i... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner