Brooklyn Flowers : buketter, kransar, arrangemang (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
145
Utgivningsdatum
2015-05-04
Upplaga
1
Förlag
Massolit Förlag
Medarbetare
Wagner, Gunilla (red.) / Kullberg, Lisa (form) / Brissman, Paul (foto)
Dimensioner
270 x 210 x 18 mm
Vikt
783 g
SAB
Ihö
ISBN
9789187785658
Brooklyn Flowers : buketter, kransar, arrangemang (inbunden)

Brooklyn Flowers : buketter, kransar, arrangemang

(11 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2015-05-04

Slutsåld

Imponera med egna, smarta blomsterarrangemang. Blommor är inte bara vackra att titta på, de gör hemmet levande och själen glad. Men trots att vi köper mycket blommor gör vi inte så mycket med dem. Ofta klipper vi bara stjälkarna lite och sätter dem i vatten. Att arrangera blommor ser svårt ut, och de buketter man kan beställa hos blomsterhandlaren kan ibland kännas lite stela.I Brooklyn Flowers visar floristen Ingrid Carozzi, hur man med tre eller fyra steg kan skapa de där sköna arrangemangen vi ser i inredningstidningar. Blommor som känns helt rätt och passar såväl på rustika bord som i moderna hem. Återbrukade kärl, burkar och slitna vintagevaser hjälper till att skapa en härlig känsla. Dessutom är det miljösmart!Beskrivningarna är skrivna som recept och enkla att följa. Det finns också steg-för-steg-bilder som visar precis hur man mäter, klipper och arrangerar blommorna med hjälp av hönsnät och tejp, och hur man böjer tulpaner, ansar kålblommor och tämjer ranunkler.Boken följer årets säsonger och är illustrerad med förtrollande vackra bilder av den internationellt erkände fotografen Paul Brissman.Ingrid Carozzi är en av New Yorks mest anlitade florister. I sin studio i Red Hook, Brooklyn, skapar hon arrangemang och buketter till kommersiella event och romantiska bröllop, men också till prinsessan Madeleine och drottning Silvia när de gästar event. Hennes arbete har uppmärksammats i amerikansk tv och media som Vogue, New York Magazine och Martha Stewart.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Brooklyn Flowers : buketter, kransar, arrangemang. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Upprepningar
    Reilly, 7 juli 2015

    Den här boken har förföriska bilder men det känns som om samma arrangemang upprepas, hade önskat mer variation. Texten hade tjänat på en noggrannare korrekturläsning.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna