Hästens grundarbete (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
142
Utgivningsdatum
2014-07-29
Upplaga
2
Förlag
Massolit Förlag
Medarbetare
Palmquist, Erika (red.) / Ågren, Anna (form) / Rundelius, Erik (foto)
Dimensioner
245 x 200 x 20 mm
Vikt
665 g
SAB
Rbeac
ISBN
9789187785672
Hästens grundarbete (inbunden)

Hästens grundarbete

(13 röster)  |  Läs 4 recensioner
Inbunden Svenska, 2014-07-29

Slutsåld

Oavsett vilken nivå du rider på eller siktar mot är det grunderna i arbetet som är det viktigaste. Pether Markne är elitryttare och A-tränare. "Det är grunden som är grejen" understryker han när han nu för första gången samlar sina kunskaper och erfarenheter i en bok. Hästens grundarbete går kunnigt och pedagogiskt igenom de bärande delarna för en mer hållbar och rolig träning. Boken bjuder på Marknes bästa tips för att öka hästens ridbarhet, och visar flera övningar som förklarar hur och varför hästen ska arbetas på ett visst sätt.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av Hästens grundarbete. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Pether Markne är kung
  Jennifer H, 11 september 2015

  Jättebra bok med tydliga övningar, har hjälpt mig mycket. Pether Markne är kung, en av de bästa tränarna i Sverige! Toppen att kunna läsa hans böcker om man inte har möjlighet att träna för honom personligen.

 2. En mycket bra bok
  Linda Maria Godin, 17 september 2014

  En mycket bra bok där man förstod precis hur man skulle gå till väga vid ett grundarbete. Jag rekommenderar den starkt!

 3. En intressant bok
  Jenny Monica Lindström, 25 augusti 2014

  Mycket bra bok, kan rekommendera den till alla ridintresserade. Tar upp mycket om Ridningens viktiga grunder. En del bra övningar finns också.

 4. Markne är ett geni!
  Frida, 19 augusti 2014

  Köp den och läs den, om och om igen! Pether har en eftersträvansvärd respekt, förståelse och medkänsla för hästen som djur och arbetskamrat som han genom åren har kombinerat med lysande sportprestationer. Om han genom boken lyckas överföra ens 1% av sin briljans till sina läsare så har hästsportsverige tagit ett stort hopp uppåt.

Visa alla 4 recensioner

Bokvideo