Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.2 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
1
Utgivningsdatum
2015-03-05
Förlag
Massolit förlag
Översättare
Lena Öhrström
ISBN
9789187785771
Revolution (e-bok)

Revolution (e-bok)

E-bok (EPUB), Svenska, 2015-03-05
59
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Den oefterhärmliga komikern Russell Brand vill att du ansluter dig till revolutionen. Har du, precis som han, fått nog av hur världen ser ut och fungerar? Frågar du dig själv varför en procent av världens befolkning äger nästan hälften av dess tillgångar? Upprörs du av att bankernas bonusar nådde rekordnivåer under ett år med extrem lågkonjunktur? Blir du arg av det faktum att företag som omsätter miljarder knappt betalar någon skatt? Har du, ärligt talat, förtroende för de folkvalda? Insiktsfullt, respektlöst och med mycket humor tar Russell Brand upp frågorna som många vill ha svar på. I denna ögonöppnande och underhållande bok tar sig Russel Brand an ämnen som ekologi, ojämlikhet, upplopp, finansiell härdsmälta och den totala bristen på tilltro till politiker. Med lika delar humor och passion uppmanar han sina läsare att skaka av sig apatin och börja ifrågasätta det rådande systemet. Det här är hans stridsrop. Det här är Russell Brands revolution.

"Fakta, humor och en påminnelse om att det är vi själva som har skapat en ojämlik värld - och det vi själva har skapat kan vi också omskapa." Jeanette Winterson, The Guardian

Russel Brand är komiker, skådespelare, programledare och författare, född 1975. Detta är hans fjärde bok. Han har medverkat i ett flertal Hollywood-filmer och hans självbiografi My Booky Wook var en storsäljare i Storbritannien och finns även översatt till svenska. Hans senaste stand up-show, The Messiah Complex, hyllades av svenska kritiker när han uppträdde på ett utsålt Cirkus våren 2014.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Russell Brand