Japansk mat på svenska (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
PDF med vattenmärke (70.1 MB)
Om vattenmärkning
PDF-böcker lämpar sig inte för läsning på små skärmar, t ex mobiler.
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2016-06-22
Förlag
Kakao Förlag
ISBN
9789187795213

Japansk mat på svenska E-bok

(5 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok (PDF),  Svenska, 2016-06-22
69
Läs i Bokus Reader för iOS och Android
Moé Takemura är japanskan som flyttade till Sverige för att studera industriell design. Under sin tid i Lund slogs hon av att i stort sett den enda japanska mat svenskar åt var sushi. Och japansk mat är så mycket mer! Som sitt examensarbete gjorde hon därför denna kokbok som är helt unik i sitt slag. Den innehåller japansk husmanskost med recept anpassade till svenska förhållanden. Råvarorna får du enkelt tag på här, tillagningssätten är traditionella japanska.

Du får också en inblick i japansk historia och matkultur, vi får till exempel veta varför japansk mat innehåller så lite kött och framförallt baseras på fisk och grönsaker. Formen är stilren och enkel, alla texter och recept presenteras på både svenska och japanska.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Japansk mat på svenska. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Lätt bok med enkla maträtter för nybörjare!
    Chris Teodoridi, 28 mars 2023

    Detta är en E-bok som skulle vart ännu trevligare att ha som bokform. Inga avancerade ingredienser vilket blir smidigt för vem som helst att göra de olika och goda maträtterna! Rekommenderas starkt för oss som är nybörjare inom det japanska köket!

Visa alla 1 recensioner