Klok på mat : maten som gör dig friskare och smartare (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
125
Utgivningsdatum
2018-01-16
Upplaga
1
Förlag
Kakao Förlag
Medarbetare
Bjurman Holgersson, Caroline (form) / Guth Linse, Tine (foto)
Dimensioner
280 x 202 x 15 mm
Vikt
768 g
SAB
Qca
ISBN
9789187795404
Klok på mat : maten som gör dig friskare och smartare (inbunden)

Klok på mat : maten som gör dig friskare och smartare

(4 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden Svenska, 2018-01-16
187
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Kan man äta sig frisk? Och smart? Ja, det kan man faktiskt.
Att det vi äter har betydelse för hur vi mår är självklart för de flesta, men vad innebär det egentligen i praktiken? Den här boken handlar om den multifunktionella maten, maten som har bevisad effekt på din hälsa och som ger dig ett friskare liv och en bättre fungerande hjärna. Bokens recept grundar sig på många års forskning om matens sjukdomsförebyggande effekter. Forskare har kunnat visa att en kombination av råvaror med inflammationsdämpande egenskaper påverkar vår hälsa positivt, i både kropp och hjärna. Resultaten överträffade till och med forskarnas egna förväntningar, och de kom snabbt redan efter fyra veckor.
Den här boken ger dig den inspiration och kunskap du behöver för att laga den multifunktionella maten. Den som förbättrar ditt arbetsminne, gör att du orkar mer och som minskar risken för att du drabbas av diabetes och hjärtkärlsjukdom. Bli klok på mat.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Klok på mat : maten som gör dig friskare och smartare. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Toppen
    Nblananna , 7 juli 2018

    Antligen en bok med kloka och vetenskapligt belagda recept. Känns ibland lite konstigt men det blir gott. Bra med länkar till artiklar. Gav genast till döttrarna.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna

  • Klok på mat

    Susanna Bill, Arne Berge

    Kan man äta sig frisk? Och smart? Ja, det kan man faktiskt. Att det vi äter har betydelse för hur vi mår är självklart för de flesta, men vad innebär det egentligen i praktiken? Den här boken handlar om den multifunktionella maten, maten som har b...

Bloggat om Klok på mat : maten som gör dig friskare ...