Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
117
Utgivningsdatum
2014-09-30
Förlag
Ariton Förlag
Dimensioner
206 x 130 x 10 mm
Vikt
162 g
SAB
Vna
ISBN
9789187813108

Hälsan i fokus : för framgångsrika ledare

Häftad,  Svenska, 2014-09-30
219
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss inom 3-6 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Hälsokreatörerna Malin Lundskog och Malin Odéhn har skrivit boken som varje framgångsrik ledare vill och behöver läsa.De vänder ut och in på det populära friskvårdsbidraget och levererar hälsosamma sanningar, mängder av tips och lär ledare att ha hälsan i fokus.

Det är den anställde som ansvarar för sin hälsa, medan företagen får ta ansvar för den ohälsa som kostar enorma resurser i form av tid och pengar. Ett företag som satsar på hälsa blir mer effektivt och lönsamt, ett hälsosamt företag består av en hälsosam personal i hälsosam ledning.

Malin Lundskog andas och lever numera hälsa och har erfarenhet av att leva utan hälsan som strategiskt medel att nå sina mål med. Malin fyllde 40 för några år sedan och mår bättre och bättre för varje år som går. Hon blir gladare och gladare, mer och mer tillfreds med sig själv och sitt sätt att leva, sin kropp och kanske mest av allt sin knopp!

Malin har en bakgrund inom informations- och kommunikationsyrkena. Efter att ha jobbat i reklambranschen utbildade hon sig inom medie- och kommunikation och arbetade därefter som informatör i ett kommunalt bolag. För ungefär 10 år sedan brakade hon in i den berömda väggen och sov dygnet runt ett tag. Efter stresshanteringskurser, avslapp-ningsövningar, jobb med sig själv och sin självkänsla och ett beslut om vad hon inteville i livet tog hon sig vidare, till eget företagande i hälsobranschen som PT, föreläsare, hälsostrateg, hälsokreatör och hälsoinspiratör. Malin drivs av att se sina medmänniskor må bättre än de från början tror att de kan. Av att utmana, inspirera och av att spränga inbillade gränser.

Malin Odéhn är energiknippet som bytt karriär för att satsa på det som ligger henne varmast om hjärtat; att hälsa mera och att få andra att gör det samma. Hon vill dela med sig av insikten att hälsa inte är bara yta, utan att hjärnan måste vara med på tåget för att allt annat ska klaffa.

Malin gjorde tidig karriär som hotellchef och marknadschef med många timmar på jobbet och en ständig ångest över att behöva säga nej. Istället för att säga nej väljer hon att säga ja till allt hon vill, men med ett rimligt tidsspann: "Ja, gärna, men först nästa vecka". Hon är övertygad om att det finns en lösning för allt och har ibland kanske lite väl svårt att se begränsningar och problem. Hennes nya karriär som hälsoinspiratör och föreläsare passar henne perfekt.

www.halsamera.se
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Hälsan i fokus : för framgångsrika ledare
  2. +
  3. Hitta rätt i stället för att leta fel : vägen till ett gladare liv, bättre relationer och oslagbara team

De som köpt den här boken har ofta också köpt Hitta rätt i stället för att leta fel : vägen t... av Gunnel Ryner (häftad).

Köp båda 2 för 468 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna