Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Antal sidor
220
Utgivningsdatum
2015-06-17
Upplaga
1
Förlag
Ariton Förlag
Dimensioner
216 x 140 x 20 mm
Vikt
356 g
SAB
Hc
ISBN
9789187813177
Vad fan ska jag göra med mitt liv? (kartonnage)

Vad fan ska jag göra med mitt liv?

(9 röster)  |  Läs 5 recensioner
Kartonnage,  Svenska, 2015-06-17
214
 • Skickas från oss inom 2-5 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Vad händer om det perfekta livet inte gör dig lycklig?

Som högpresterande toppstudent med älskvärd sambo och central lägenhet med walk-in-closet lever Sanne Aronsson det perfekta livet. I framtiden hägrar välbetalt arbete, familj och exotiska semestrar. Det finns egentligen ingenting att klaga på. Förutom att hon inte är lycklig.

När hon till slut bryter ihop under en löprunda bestämmer hon sig för att förändra sitt liv och börja följa sitt hjärta. Tre månader senare har hon gjort slut med killen, blivit bostadslös och hoppat av skolan. Hennes perfekta liv ligger i spillror men för första gången på väldigt länge är det livslusten som styr.

Vi får följa hennes resa ut i världen, genom festnätter i Europa och drömjakt i Kalifornien, men framförallt resan inåt, genom coaching, meditation, yoga och spiritualitet.

Sanne Aronsson bor idag i San Francisco med sin fästman och driver sin coachingbusiness online. Hon är den yngsta LifeSpider System coachen någonsin och är en uppskattad internationell föreläsare. Hon inspirerar människor och företag till att våga utforska sin egen väg och finns just sin mening.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Vad fan ska jag göra med mitt liv?
 2. +
 3. Olgas utmaning : ta kontroll över maten och tankarna på 4 veckor

De som köpt den här boken har ofta också köpt Olgas utmaning : ta kontroll över maten och tan... av Olga Rönnberg (häftad).

Köp båda 2 för 463 kr

Kundrecensioner

Det finns 5 recensioner av Vad fan ska jag göra med mitt liv?. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Inspirerande, intressant, rolig, spännande! LÄS!

  "Vad fan ska jag göra med mitt liv" är en sån där bok där jag inte ville att den skulle ta slut, jag ville bara ha meer av Sanne och hennes inspirerande livsresa!

  Boken är både en riktigt bra feelgood-ta-med-på-semestern-läsning och samtidigt är den som att ha en superinspirerande storasyster/mentor/coach i bakfickan som viskar mjuka tips längs vägen för den som själv står inför en förändring i livet - eller börjar ifrågasätta om det här verkligen var allt..

  Funkar att strä... Läs hela recensionen

 2. En bok om att våga
  Ia E, 4 oktober 2016

  Det här är en bok som förändrar, som får en att våga lyssna inåt istället för att, som normen uppmanar till, lyssna på samhällets strukturer. Det här är en bok om att följa sitt hjärta, vara modig och hitta sin egen väg. Till skillnad från andra böcker som handlar om personlig utveckling är denna lättläst och tillgänglig för dig som läsare. Jag önskar att denna bok kunde ingå i kurslitteraturen på alla gymnasieskolor, så dagens ungdomar inte bara fick lära sig om historia och ekonomi utan äve... Läs hela recensionen

 3. Språkförbistringar
  Maria, 21 april 2016

  Tyvärr innehåller boken alltför många språkfel. Allt från rent grammatiska fel till rena meningsbyggnadskonstruktionsfel och däremellan stavfel och slarvfel. Det förstör hela läsupplevelsen av en bok som i övrigt har en bra innehållsmässig uppbyggnad där man dels får ta del av en story och dels får tips och råd i hur man kan gå till väga för egen del såsom i form av rena uppgifter. Hela boken behöver struktureras upp dock då man ofta säger emot sig själv. Man känner även att författaren är vä... Läs hela recensionen

 4. Recension "Vad fan ska jag göra med mitt liv?"
  Frida , 9 juli 2015

  De flesta av oss har nog ställt frågan någon gång - Vad skall jag göra med mitt liv?

  De flesta av oss har nog känt av pressen från andras förväntningar på hur vi borde vara eller borde göra. Detta är en bok som jag önskade att jag hade läst för flera år sedan och som jag varmt rekommenderar dig som funderar över om du är på rätt väg.

  I boken får man följa Sannes inspirerande resa som handlar om att våga följa sitt hjärta. Boken är lättläst, underhållande och inspirerande. D... Läs hela recensionen

 5. Tidig biografi eller bara spännande läsning?
  Stefan Bjerstedt, 9 juli 2015

  Är du ung och funderar på vad du ska jobba med?
  Den här boken bjuder in dig till en personlig resa i unga Sannes värld där hon beskriver hur hon går tillväga för att göra sina val utanför den traditionella boxen.

  Har du kanske kommit några år in i livet och det inte riktigt blev vad du tänkt? Eller står du i ett vägskäl i livet där du behöver välja nya vägar? Då kan boken öppna ditt sinne och släppa in vägval som kanske inte är det första du kommer att tänka på.

  Eller... Läs hela recensionen

Visa alla 5 recensioner