Fler böcker inom
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Antal sidor
162
Utgivningsdatum
2020-09-07
Förlag
Ariton Förlag
Medarbetare
Härenstam, Gunvor (förf.) / Bergbäck, Maria (förf.) / Persson Henkel, Margaretha (förf.) / Farnes, May-Lis (förf.) / Chanovian, Monika (förf.) / Petersson, Olov (förf.)
SAB
Ls
ISBN
9789187813535
Fången i paradiset och andra självbiografiska berättelser (kartonnage)

Fången i paradiset och andra självbiografiska berättelser

Kartonnage Svenska, 2020-09-07
227

15% rabatt med kod BF22 i kassan

Gäller t.o.m. söndag 27/11 när du handlar för minst 299 kr. Villkor

  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Kan levereras innan julafton!
Att skriva om sitt liv är både läkande och helande. Det kan ge perspektiv på livet. Det kan ge insikter. Det kan hjälpa en att ta sig igenom trauma och livskris. Det kan hjälpa en att minnas viktiga händelser. Det kan stärka och ge livsglädje.

Vi kan lära oss mer om oss själva genom att ta del av människors livsberättelser. Det finns mängder av fascinerande människor med intressanta livsöden som är fängslande och underhållande att ta del av. I denna bok får du ta del av elva självbiografiska berättelser om en stulen ryggsäck, om att bli fri en dysfunktionell relation, om att inleda en ny relation, om att bli fri från sjukdom, om att känna sig som en katt bland hermeliner, om ett barndomsminne från Afrika, om att inte kunna få barn, om att förlora ett barn, om att adoptera och om filosofiska tankar kring vem man egentligen är. Och om att vara fast i en segelbåt på Indiska oceanen när hela världen stänger ner på grund av ett virus.

Medverkande:
Bosse Lövgren, Eleanor Petitt, Emma Lidell, Erica Appelros, Inger Fjordgren, Gunvor Härenstam, Maria Bergbäck, Margaretha Persson Henkel, May-Lis Farnes, Monika Chanovian och Olov Petersson.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Fången i paradiset och andra självbiografiska berättelser
  2. +
  3. Fotbollsspelarpojken : en biografi om Tord Grip

De som köpt den här boken har ofta också köpt Fotbollsspelarpojken : en biografi om Tord Grip av Stefan Lövgren (inbunden).

Köp båda 2 för 443 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna

  • God in the Act of Reference

    Erica Appelros

    To claim to believe in God without accepting that God exists independently of human minds would mean reducing God to merely a human construct, thus not real enough for being the object of religious worship. This book sets out to challenge this com...