Een Sixpack Vreemde Verhalen (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Antal sidor
79
Utgivningsdatum
2014-03-17
Förlag
Sigill förlag
Utgivningsland
Sverige
ISBN
9789187819018
Een Sixpack Vreemde Verhalen (e-bok)

Een Sixpack Vreemde Verhalen (e-bok)

E-bok (EPUB), 2014-03-17
19
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Een Sixpack Vreemde Verhalen verzamelt zes verhalen (vier geïllustreerd) die je over de Bizarro-heuvels dragen, je verdrinken in de Dolle Rivier, en je opgezwollen lijk laten aanspoelen op het Strand der Pulphorror. Ben je klaar voor de trip?

Babbitts Boerderij ? Een oude boerenkinkel koopt een boerderij om maïs te gaan telen, maar waarom smaakt het gewas zo luguber?

De Vreemde Zaak van Frankie Vierpoot ? In Katropolis is de neef van de Baas krankzinnig geworden. Elke klauw wijst in de richting van een oude fabriek, die een goed bewaard geheim met zich meedraagt, klaar om de corrupte stad te vernietigen en alle inwoners gek te maken.

De Collectie van de Koning ? Een stripper met het lichaam van een godin en het gezicht van een Gremlin ontmoet een vreemde man die haar de reis van haar leven aanbiedt.

Het Goud van Holder Mollengraf ? Een vervloekt kerkhof! Een mollenplaag! Een volhardende kerkhofopzichter stoot op iets waar hij al sinds WOII naar zocht. Kan zijn pacemaker de verrassing aan die hem te wachten staat?

De Spinnenklomp ? In een oorlog waar gigantische gordeldieren gebruikt worden als oorlogstanks, staan twee legers op de drempel van de laatste strijd om de macht. Ondertussen overtreden twee herrieschoppers in hun zoektocht naar vreemde schatten de toegang van een privémijn?zich onbewust dat hun buit hun toekomst drastisch zal veranderen. Een nieuwe bedreiging ontwaakt.

De Deconstructie van Dromenvanger Henry ? Een reizende straatmuzikant, geprezen om de dromerigheid van zijn meeslepende nummers, vlucht in het midden van de nacht uit zijn motelkamer na een hevige ruzie met de vadsige klerk. Zwervend over de verlaten straten en door de haven, eindigt hij in een verlaten boothuis waar hij zijn onderbroken slaap wil verderzetten. Maar is het boothuis echt verlaten? Aan de deur klinkt namelijk een verontrustend gekraak?

Inclusief een bonusverhaal.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Faun Michael

  • Six Pack o' Strange Tales

    Faun Michael

    Six Pack o' Strange Tales collects six stories (four illustrated) that'll drag you over the hills of Bizarro, drown you in the river of madness, and wash your bloated corpse up on Pulp Horror beach. Are you ready to make the trip? Also includes a ...

Bloggat om Een Sixpack Vreemde Verhalen