Rymdvoodoo vid Apacheravinen! (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
52
Utgivningsdatum
2014-09-01
Förlag
Sigill förlag
ISBN
9789187819032
Rymdvoodoo vid Apacheravinen! (e-bok)

Rymdvoodoo vid Apacheravinen! E-bok

E-bok (EPUB), Svenska, 2014-09-01
39
Ladda ned och läs i en e-boksläsare. Tips på appar
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
"Lystring, mannar! Genrevärldarna har utsatts för det största terrorattentatet i mannaminne. Intelligenser från Alpha Centauri har utsöndrat fragmenteringsgas över samtliga sektorer i fiktionens universum. Kod röd! Klustervariabel 27! Pappersmassans värld kollapsar ..."

Tiden är knapp! Kiosklitteraturens universum står inför sitt totala sammanbrott, och det är upp till Rymdpatrullens bästa agenter ? dödskalleastronauten Blixt Armstrong och den kolorerade cowboyen Technicolor-Tex ? att finna orsaken till, och stoppa, den verklighetskollaps som sprider sig som en löpeld mellan genrevärldarna. Är detta reptilguden Röntgen-Berras verk, eller är Koppar-Britt hjärnan bakom alltsammans? Är Flimmermannen och den merkuriska motståndsrörelsens ledare, Inga-Lill "Näven" Stenberg, i maskopi med Cementmumien från Mars? Kommer Bläckfisken på Venus någonsin sluta fred med privatdetektiverna i Big City?

Frågorna är många, svaren få ? säkert är dock att hallucinatoriska äventyr och narrativ fragmentering står högst på agendan i denna samling surrealistiska textkollage och experimentell kortprosa. Intriger, vilda ungdomsgäng och het passion väntar i ... Rymdvoodoo vid Apacheravinen!
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Kölle Love