När fasaden rämnar : om livets paradoxer (kartonnage)
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Antal sidor
124
Utgivningsdatum
2017-02-10
Förlag
Semnos förlag
Dimensioner
211 x 135 x 12 mm
Vikt
224 g
SAB
Ca.04
ISBN
9789187827563
När fasaden rämnar : om livets paradoxer (kartonnage)

När fasaden rämnar : om livets paradoxer

Kartonnage Svenska, 2017-02-10
189
  • Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Har du någon gång börjat praktisera råd och principer för ett effektivt böneliv bara för att finna att Gud tycks ha rest till Bermuda på semester? Kanske du gjorde anspråk på Guds löften om helande, men fann att du fortfarande var sjuk? Har du stått inför en älskad anhörigs död utan att kunna se någon mening i det som skett? Har du lidit och inte lärt dig någonting genom det?

"Den här boken är skriven till alla dem som har försökt allting utan att se någon förbättring. Jag tycker att jag har funnit en del svar - inte enkla och lättvindiga, men svar som räcker tills vi kommer till himlen. När jag har skrivit den här boken har jag samtidigt kämpat med mina egna bekymmer. Jag har återupplevt mina egna bakslag och tragedier. Ibland har tvivlen jagat mig mitt i natten. Jag har kämpat med missmod och misströstan och tänkt: Gud, låt mig bara vara i fred. Jag har aldrig bett om något av det här. Även jag har nämligen sett min fasad rämna..."

Tommy Dahlman är en av Sveriges mest välkända och uppskattade predikanter, flitigt anlitad som talare och inspiratör i kyrkor. Hans tidigare böcker har gått ut i över 100 000 exemplar.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. När fasaden rämnar : om livets paradoxer
  2. +
  3. Kyrkans 3 viktigaste : teologin bakom julen, påsken och pingsten

De som köpt den här boken har ofta också köpt Kyrkans 3 viktigaste : teologin bakom julen, på... av Tommy Dahlman (kartonnage).

Köp båda 2 för 278 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »