Jesus och hans tillkommelse (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
175
Utgivningsdatum
2017-04-05
Förlag
Semnos förlag
Dimensioner
210 x 135 x 15 mm
Vikt
270 g
SAB
Ceaf
ISBN
9789187827693
Jesus och hans tillkommelse (häftad)

Jesus och hans tillkommelse

Häftad Svenska, 2017-04-05
159
Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Frågor om fred och miljö är högt prioriterade bland människor i dag. Finns svaren och hoppet för mänskligheten i dessa frågor? Det kristna budskapet säger att hoppet finns hos Gud. Genom Jesu återkomst skall hoppets Gud fullfölja alla sina löften och infria alla profetiska utsagor som gäller den yttersta tiden och Jesu tillkommelse.

I de flesta frikyrkoförsamlingar är sanningen om Jesu tillkommelse inte längre ett prioriterat ämne. Varför platsar inte ämnet i våra välregisserade gudstjänster? Kan det ha med tidsandan att göra? Eller lider vi brist på andlig överlåtelse? Kanske har vi somnat och därmed förlorat den skärpa och vaksamhet som Jesus gång på gång efterlyste när han talade om den sista tiden?

Sanningen om Jesu tillkommelse är ett huvudtema i Bibeln. Owe Lindeskär visar på de tidstecken som Jesus menade skulle komma. Han presenterar dessutom nycklarna till att förstå och tolka texterna i Uppenbarelseboken som annars blir obegripliga.

Owe Lindeskär har tjänat som pastor och föreståndare i flera församlingar inom den svenska Pingströrelsen, bland annat i Filadelfiaförsamlingen i Stockholm. Under ett antal år har han verkat i en förkunnartjänst där han undervisat och predikat i Sverige och i många andra länder. Han har skrivit flera uppmärksammade och efterfrågade böcker.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Jesus och hans tillkommelse
  2. +
  3. Efter detta : om Guds kärlek  och rättvisa, himmel och helvete

De som köpt den här boken har ofta också köpt Efter detta : om Guds kärlek och rättvisa, him... av Stefan Swärd (inbunden).

Köp båda 2 för 358 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Owe Lindeskär