Uppdraget gör livet spännande (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
160
Utgivningsdatum
2017-11-24
Förlag
Semnos förlag
Medarbetare
Souza, Eduardo (form)
Dimensioner
215 x 145 x 15 mm
Vikt
291 g
SAB
Cgc
ISBN
9789187827914
Uppdraget gör livet spännande (inbunden)

Uppdraget gör livet spännande

Inbunden Svenska, 2017-11-24
189
Skickas inom 2-5 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Kan levereras innan jul!
Ett liv där det andliga blir en naturlig del av det vardagliga

Välkände pastorn och evangelisten David Johansson ger inspirerande exempel från människor han mött, och visar att det spännande och fungerande kristna livet inte är förbehållet predikanter eller missionärer. Gud har en uppgift för oss var och en - oavsett vilka vi är, vilken begåvning vi har eller under vilka omständigheter vi lever.

Boken utmanar också synen på vad som är en församling och banar vägen för en smått revolutionerande återupptäckt biblisk tanke för vår tid.

David har samlat ett livs erfarenheter av att överallt, i alla tonarter, i alla tänkbara och otänkbara situationer ge människor det bästa av allt: berättelsen om Jesus Kristus. I ord och handling.
Ur Tomas Sjödins förord

En skattkista full av dyrbara sanningar som hjälper oss att förstå hur en biblisk och blomstrande kyrka kan formas i vår tid.
Anders Olsson, pastor i Hillsong Göteborg

David Johansson är grundare och föreståndare för Testa Mission. Han började som förkunnare redan som sjuttonåring och har under åren arbetat i flera pingstförsamlingar, bland annat i Filadelfia Stockholm och Gilead Göteborg, numera Hillsong Göteborg.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Uppdraget gör livet spännande
 2. +
 3. Rättighetsbaserat arbete i kyrkorna : introduktion och metoder

De som köpt den här boken har ofta också köpt Rättighetsbaserat arbete i kyrkorna : introdukt... av Hanna Gerdes, Elisabeth Hjalmarsson, Carina Öjermo (häftad).

Köp båda 2 för 340 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av David Johansson

 • Björn och Margaretha: Förbannade Kärlek Jag Älskar Dig

  David Johansson

  En påhittad berättelse om Dåren Björn och Fantastiska Margaretha. Tillsammans får vi följa det här kärleksparets Berg- och dalbana, ibland när de sitter i hytten tillsammans, ibland var för sig och även ifall berg- och dalbanan spårar ur ibland så...

 • Callcentret: En stökig historia

  David Johansson

  Kalles dåliga tålamod har genom hans liv satt käppar i hjulet för honom. När han börjar arbeta på ett vuxendagis får han för första gången ta ansvar och han känner att han verkligen vill och kan göra skillnad. Men ack så fel det går...