Änglabreven (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
113
Utgivningsdatum
2018-04-30
Förlag
Semnos förlag
Dimensioner
210 x 132 x 10 mm
Vikt
147 g
SAB
Cm.02
ISBN
9789187827938
Änglabreven (häftad)

Änglabreven

Häftad Svenska, 2018-04-30
159
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Inger Waern delar öppenhjärtigt med sig av några av de många brev som hon fått under åren från vanliga svenskar. Det handlar om verkliga änglabesök, unika sammanträffanden, oförklarliga Gudsingripanden och konkreta bönesvar. Berättelserna har det gemensamt att de alla är trovärdiga, öppna och väldigt personliga.

"Nu är det 25 år sedan jag började samla berättelser om änglabesök! De har skänkt hopp, uppmuntran och framför allt tröst till människor. Några har funnit en tro, andra har blivit stärkta. Det var som om himlen öppnades när jag tog del av de brev som jag sparat i lådor, korgar och portföljer. Hela tiden var jag full av förväntan; vad skulle nästa brev innehålla?" Inger Waern

Inger Waern har skrivit flera uppmärksammade böcker om människors upplevelser av änglabesök och gudomlig närvaro. Inger Waern är en anlitad föredragshållare runt om i landet och hon har medverkat i ett stort antal intervjuer och TV- och radioprogram om sina uppskattade böcker som sålts i över 25 000 exemplar.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Änglabreven
  2. +
  3. Vildplockat : ätliga örter, blad, blommor, bär och svampar från den svenska naturen

De som köpt den här boken har ofta också köpt Vildplockat : ätliga örter, blad, blommor, bär ... av Niki Sjölund (häftad).

Köp båda 2 för 278 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »