Romerska nätter (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
92
Utgivningsdatum
2014-10-16
Upplaga
1
Förlag
10TAL Bok
Översättare
Stewe Claeson
Originaltitel
Romerske naetter
Medarbetare
Möllersten, Lukas (form)
SAB
Hce.03
ISBN
9789187838019
Romerska nätter (häftad)

Romerska nätter

Häftad Svenska, 2014-10-16
179
 • Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Martin Glaz Serup är poet, barnboksförfattare och kritiker, född 1978 i Köpenhamn. Han debuterade 2002 med Shylas ansigt och har givit ut ytterligare sex diktsamlingar och sju böcker för barn. I det akademiska arbetet Relationel poesi, 2013, diskuterar han den nordiska, konceptuella poesins politiska potential. 10TAL Bok introducerade honom 2012 på svenska med Marken i översättning av Stewe Claeson.

Stewe Claeson är romanförfattare, poet och översättare från norska, danska, tyska och engelska. Hans senaste roman, Komma nära, gavs ut och hyllades av kritiker i augusti 2014. Han är aktuell med sin tolkning av den norska poeten Gro Dahle i Hundra tusen timmar på 10TAL Bok, 2014.

"En av Nordens mest spännande författare"
Vetlanda-Posten

"Glaz Serup tycks vilja skapa ett försök att både formulera sin samtid, den samtid som nu finns angiven med både tid och rum, men också häva sig förbi den begränsningen."
Helsingborgs Dagblad

"Med uppriktig, kommunikativ tydlighet påvisas människans sårbarhet i tillvaron och livsförståelsens ständiga process [...] En mycket intressant och läsvärd bok."
Bibliotekstjänst
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Romerska nätter
 2. +
 3. Marken

De som köpt den här boken har ofta också köpt Marken av Martin Glaz Serup (kartonnage).

Köp båda 2 för 358 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Martin Glaz Serup

 • Om du möter en björn

  Malin Kivelä, Martin Glaz Serup, Linda Bondestam

  Vad ska du göra om du möter en björn i skogen? Springa undan, klättra högt upp eller kanske bara räcka din honungsburk till björnen så fort som möjligt? Alla har någon gång varit på scoutläger, i bärskogen, på utflykt och blivit rädda för att möta...

 • Marken

  Martin Glaz Serup

  Vilken är kollektivets röst i individualismens tidevarv? Hur formas den? Vad ockuperas den av? I Martin Glaz Serups diktsamling Marken utsägs det som vårt kollektiva undermedvetna går och bär på, medan allting handlar om annat. MARKEN, av författa...