Studenters skrivande i humaniora och samhällsvetenskap (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Södertörn Studies in Higher Education (del 7)
Antal sidor
239
Utgivningsdatum
2017-05-22
Upplaga
1
Förlag
Södertörns högskola
Dimensioner
210 x 132 x 12 mm
Vikt
344 g
SAB
Epab
ISBN
9789187843914
Studenters skrivande i humaniora och samhällsvetenskap (häftad)

Studenters skrivande i humaniora och samhällsvetenskap

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2017-05-22
219
 • Skickas från oss inom 5-8 vardagar.
 • Fri frakt över 199 kr för privatkunder i Sverige.
För att lyckas i sina studier behöver studenter använda skrivande på flera olika sätt. Den här boken lyfter fram undervisningens betydelse och möjligheter att ge studenter bra förutsättningar för att lyckas med skrivandet. Utgångspunkten är att studenter både behöver skriva mycket och få genomtänkt och explicit skrivundervisning för att bli bra på att skriva. Fokus ligger på skrivande och skrivundervisning i humaniora och samhällsvetenskap.

Här diskuterar författarna, som alla är verksamma vid Södertörns högskola som lärare och forskare, skrivande och skrivundervisning utifrån sina respektive perspektiv. Boken innehåller både teoretiska skrivdidaktiska resonemang och praktiska exempel på skrivuppgifter och lektionsupplägg.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Studenters skrivande i humaniora och samhällsvetenskap
 2. +
 3. Flerspråkiga elever smågruppsarbetar

De som köpt den här boken har ofta också köpt Flerspråkiga elever smågruppsarbetar av Stina Hållsten, Anna Malmbjer (häftad).

Köp båda 2 för 388 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Studenters skrivande i humaniora och samhällsvetenskap. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Ush
  Johan Andersen, 11 februari 2020

  Tyckte inget vidare om boken. För plottrig text och jag kände inte att man hängde med i texten. Texten var osammanhängande. Det tyckte flera av mina bekanta som läste boken också.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Anna Malmbjer

 • Flerspråkiga elever smågruppsarbetar

  Stina Hållsten, Anna Malmbjer

  Smågruppsarbete erbjuder många möjligheter att använda språket på ett varierat och utmanande sätt. I smågrupparbeten måste elever på egen hand organisera sitt arbete. De måste planera och besluta tillsammans. De måste också diskutera, resonera, jä...