Vilse I Speglingar : Borderline Sett Inifrån (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
222
Utgivningsdatum
2001-12-01
Upplaga
Ny tryckning
Förlag
Dualis förlags AB
Översättare
Kia Sjöström
Originalspråk
Engelska
Originaltitel
Lost in the mirror
Dimensioner
210 x 140 x 10 mm
Vikt
360 g
SAB
Vla
ISBN
9789187852374
Vilse I Speglingar : Borderline Sett Inifrån (inbunden)

Vilse I Speglingar : Borderline Sett Inifrån

(3 röster)  |  Läs 3 recensioner
Inbunden Svenska, 2001-12-01
148
 • Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
I denna tankeväckande bok tar förfat- taren oss med in i borderlinepatientens värld och hjälper oss förstå hennes smärta. En spännande undersökning av denna mångfasetterade störning - med hjälp av patienternas egna berättelser - gör Vilse i speglingar till en fascinerande resa för alla med intresse av psykologi.

Med sitt lättillgängliga språk är boken av stort värde för alla närstående och för borderlinepatienten själv ger den också ökad förståelse av lidandets ursprung och inspiration till att kämpa vidare.

Richard A. Moskovitz, med doktors- grad i medicin från Harvarduniversitetet, Massachusetts, USA, har arbetat i många år som psykoterapeut med människor som lider av borderline- störning.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Vilse I Speglingar : Borderline Sett Inifrån
 2. +
 3. Borderline personlighetsstörning : Uppkomst, symtom, behandling och prognos

De som köpt den här boken har ofta också köpt Borderline personlighetsstörning : Uppkomst, sy... av Görel Kristina Näslund (kartonnage).

Köp båda 2 för 529 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Vilse I Speglingar : Borderline Sett Inifrån. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Jag har själv borderline och blev MYCKET hjälpt av...
  Maria, 16 december 2013

  Jag har själv borderline och blev MYCKET hjälpt av boken. Författaren varnar om att om man har borderline, är risken att man först kanske gillar boken och sen hatar den. Jag gillar den rakt igenom och känner igen mig mycket i vad författaren skriver. Jag känner mig inte längre ensam och jag har fått många tips på hur jag med borderline kan underlätta för andra och hur jag kan hjälpa mig själv. Verkligen en bra bok!

 2. Upprörande men också välskriven
  Stardust, 12 april 2008

  Jag fick inte intrycket av att denna bok var helt värdelös. Gjorde ett arbete kring den när jag läste psykologi B på gymnaiet, och ja, jag har själv borderline jag med. I slutet poängterade han något viktigt, hur nödvändigt det är med "villkorslös kärlek", och att en anhörig till en borderline måste veta att det inte är "han som är upphovet till hennes smärta", och förstå att det finns bakomliggande orsaker som gör att hon beter sig som hon gör. Jag vill läsa om boken för att förstå den bättr... Läs hela recensionen

 3. Fasansfull!!
  Majja Star, 11 mars 2008

  Denna bok ger inte alls någon bild av hur det är att vara borderline. Eller att leva med någon som har borderline heller för den delen. Snarare svartmålar den alla som fått den diagnosen. Framställer borderline-människor som hemska monster som är manipulativa och skadar andra, utnyttjar dem och beter sig allmänt svinigt. Jag läste denna boken när jag mådde riktigt dåligt (ja, jag är borderline) och när jag läst klart den mådde jag om möjligt ännu sämre. Kände mig som världens mest hemska männ... Läs hela recensionen

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Richard A Moskovitz

 • Lost in the Mirror

  Richard A Moskovitz

  Borderline personality disorder accounts for almost 25 percent of psychiatric hospitalizations in this country. Lost in the Mirror takes readers behind the erratic behavior of this puzzling disorder, examining its underlying causes and revealing t...

Övrig information

En spännande undersökning av denna mångfacetterade störning - med hjälp av patienternas egna berättelser - gör Vilse i spegeln till en fascinerande resa för alla med intresse av psykologi.
Med sitt lättillgängliga språk är boken av stort värde för alla närstående och för borderlinepatienten själv ger den också ökad förståelse av lidandets ursprung och inspiration till att kämpa vidare.