Pappa Snigel på biläventyr (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Pappa Snigel (del 2)
Läsålder
3-6 år
Antal sidor
28
Utgivningsdatum
2017-09-02
Upplaga
1
Förlag
Lumenos Förlag
Illustratör/Fotograf
Ulrica Daleroth
Dimensioner
175 x 175 x 8 mm
Vikt
167 g
SAB
Hcf
ISBN
9789187855184
Pappa Snigel på biläventyr (inbunden)

Pappa Snigel på biläventyr

Inbunden Svenska, 2017-09-02
149
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Pappa Snigel har köpt en ny bil och nu vill han och familjen förstås åka på en tur. Sagt och gjort! Bilen packas med snigelbarn, fru och matsäck och så beger
de sig iväg på äventyr. Men när Pappa Snigel är med så blir saker och ting ofta inte riktigt som det är tänkt. Och det är mycket som kan gå fel på en bil. Då är det tur att Pappa Snigel har så rådiga barn!

Det här är andra boken om Pappa Snigel. Den första heter Pappa Snigel på seglaräventyr!

I den här roliga bilderboken får vi följa med Pappa Snigel och hans familj på ett riktigt äventyr. Pappa Snigel vill så gärna göra allting rätt, men i slutändan blir det lite knasigt ändå och barnen får rycka ut och ställa till rätta. Det här är en bok med familjen i centrum med vardagssituationer som många kan känna igen sig i, dessutom skildrade genom Ulrica Daleroths härliga och charmiga illustrationer.

Författaren Elisabeth Hansson har tre barn och man, bor i Göteborg och har fritidshus på västkusten. Idén till berättelserna om Pappa Snigel kommer från en del dråpliga händelser som hände i familjen när barnen var små och som de har skrattat mycket åt senare. Pappa Snigel liknar de flesta pappor, är långsam när något ska göras, framförallt tillsammans med barnen. Allt går i snigelfart! Men så helt plötsligt kommer vissa ryck till aktivitet och då blir det med en väldig fart. Pappa Snigel på biläventyr är författarens andra bok i serien om Pappa Snigel. Planer och idéer till fler böcker finns.

Illustratören Ulrica Daleroth är född och uppvuxen i textilstaden och "alla" postorders Borås. Hon arbetar som illustratör, grafisk designer, skylt & dekormålare och är även utbildad läromedels- och resursproducent. Hon bor nu i vackra Skåne.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Pappa Snigel på biläventyr
  2. +
  3. Pappa Snigel på skidäventyr

De som köpt den här boken har ofta också köpt Pappa Snigel på skidäventyr av Elisabeth Hansson (inbunden).

Köp båda 2 för 302 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Elisabeth Hansson