Min ensamma pappa (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
68
Utgivningsdatum
2016-02-01
Förlag
Migra Förlag
Originaltitel
Min ensamma pappa
Illustratör/Fotograf
Agneta Ginsburg
Dimensioner
160 x 140 x 5 mm
Vikt
87 g
SAB
Hc
ISBN
9789187867057

Min ensamma pappa

(1 röst)  |   Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2016-02-01
128
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Utåt sett en välmående, ljus och socialt lyckad familj. Men bakom ytan döljer sig ett mörker. En pappa som inte vet hur han ska hantera sin roll som far och som inte har någon att prata med om sina tillkortakommanden. En pappa som med tystnad bestraffar sina närmaste och flyr till ensamheten på isiga fjällvidder och blåsiga hav. Och en överansträngd mamma som kämpar för att tillgodose den stora barnaskarans behov samtidigt som hon drömmer om ett annat liv.
I boken skildrar författaren barnets längtan efter att bli sedd, och hur rädslan för att göra fel, säga fel, vara fel, påverkar barnets självbild. Det är en osminkad beskrivning av en pappa - men också en längtan efter den person som borde lotsat barnet ut i världen.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Min ensamma pappa
  2. +
  3. Om detta sjunger vi inte ensamma : Dikter till samtiden och världen

De som köpt den här boken har ofta också köpt Om detta sjunger vi inte ensamma : Dikter till ... av Sara Abdollahi, Seluah Alsaati, Johannes Anyuru, Arazo Arif, Helena Boberg (häftad).

Köp båda 2 för 305 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Min ensamma pappa. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Gripande barndomsskildring.

    Gripande barndomsskildring, stilsäkert enkelt språk. Fint omslag.Att minnas upplevelser från barndomen av hur väggarna bågnar i det illa hemsnickrade pojkrummet eller avsaknaden av någon som lyssnar och ser - där kan många känna igen sig.

Visa alla 1 recensioner