The Walking Dead volym 12. Radhuseffekten (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
The Walking Dead (del 12)
Antal sidor
144
Utgivningsdatum
2014-10-23
Förlag
Apart Förlag AB
Översättare
Sara Årestedt
Medarbetare
Kimrin, Johan (red.)
Illustratör/Fotograf
Charlie Adlard, Stina Hjelm
Dimensioner
255 x 170 x 15 mm
Vikt
394 g
SAB
Hci
ISBN
9789187877124
The Walking Dead volym 12. Radhuseffekten (häftad)

The Walking Dead volym 12. Radhuseffekten

(2 röster)
Häftad Svenska, 2014-10-23
183
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Så här långt in i The Walking Dead är orsaken till utbrottet fortfarande okänt. Kanske är det en gudomlig förbannelse. Kanske beror det på biologiska vapen. Kanske är det så att jordens misshandlade ekosystem utarbetat ett eget straff i form av en ny parasit.
Parasiter har utvecklat avancerade och inte sällan otroliga sätt att manipulera för att få sin vilja igenom. De kan påverka vårt humör, våra val, vår mentala hälsa - och förmodligen mycket mer. Och risken är stor att du redan har en i dig.
Rädslan för att zombifieras har alltid handlat om rädslan för att förlora förståndet, vår identitet, vår mänsklighet. Men sanningen är den att vår mänsklighet inte är helt och hållet mänsklig. Din identitet, din inre röst som på något sätt genereras av biljarder av celler i din kropp är ... tja, det jag försöker säga är att inte alla dessa celler är mänskliga. Så om du försöker hitta en riktig zombie - börja med att titta dig själv i spegeln.
- - -
Ur Frank Swains förord till denna tolfte samlingsvolym med den hyllade serien The Walking Dead - förlagan till tv-succén med samma namn.

Det är minst sagt imponerande att använda seriemediet på ett sådant sätt att man får actionsekvenserna att verka mer intensiva än i tv-adaptionen.
Ulf Nilsson, skitfinkultur.se
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. The Walking Dead volym 12. Radhuseffekten
  2. +
  3. Mamma Mu och Kråkan på utflykt

De som köpt den här boken har ofta också köpt Mamma Mu och Kråkan på utflykt av Jujja Wieslander, Sven Nordqvist (inbunden).

Köp båda 2 för 258 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Robert Kirkman