Sparkle (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
299
Utgivningsdatum
2014-09-12
Upplaga
1
Förlag
Lavender Lit
Översättare
Per Planhammar
Originaltitel
How I Came to Sparkle Again
Medarbetare
Scheutz, Sofia (form) / Svensson, Emili (form)
Dimensioner
179 x 110 x 19 mm
Vikt
172 g
SAB
Hce
ISBN
9789187879029
Sparkle (pocket)

Sparkle

(5 röster)  |  Läs 2 recensioner
Pocket,  Svenska, 2014-09-12

Slutsåld

Jill har precis drabbats av missfall när hon hittar sin man i säng med en annan kvinna. Fullkomligt förkrossad släpper hon allt, lämnar bilen som precis gått sönder, köper en ny och flyr till sin barndoms stad Sparkle, en liten skidort i Colorado.

Lisa vaknar upp en morgon efter ännu en natt av meningslöst sex, tittar sig i spegeln och inser att hon inte längre vill behandla sin kropp som ett levande motell. Från och med nu tänker hon vänta på kärleken. Problemet är bara att kärleken kanske inte kommer från det håll hon räknat med.

Tioåriga Cassie har efter förlusten av sin mamma tappat tron på allt. Hon avskyr sina barnvakter, saknar sin mamma och letar meddelanden från henne i form av hjärtformade stenar. Hennes pappa, Mike, oroar sig för henne samtidigt som han själv har tappat fotfästet efter hustruns död.

Under en vinter i Sparkle förändras livet helt för bokens huvudpersoner, när trasiga livsöden får en chans att läka. Det blir en berättelse full av humor och värme, perfekt för höstens och vinterns långa kvällar.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Sparkle. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Lättläst
    läst mycket, 20 februari 2016

    Lättläst bok, på stranden eller om man är sjuk. Det är ju en "feelgoodbok " ,så man behöver inte vara ett geni för att lista ut hur det ska sluta.Var beredd på att få en dos religion på köpet, fast egentligen gör det inte så väldigt mycket. En bok som man rätt snart glömmer men det är trevligt för stunden.

  2. Lättläst
    Felicia, 19 februari 2015

    En lättläst chick-litt med lite "fantastiskt hur allt fixar sig i bokens värld" för en person där livet rasat samman.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Kaya McLaren