Vi är alla helt utom oss (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
373
Utgivningsdatum
2015-12-08
Upplaga
1
Förlag
Lavender Lit
Översättare
Cecilia Falk
Originaltitel
We Are All Completely Beside Ourselves
Medarbetare
Sporrong, Sanna (form)
Dimensioner
180 x 110 x 25 mm
Vikt
206 g
SAB
Hce
ISBN
9789187879135
Vi är alla helt utom oss (pocket)

Vi är alla helt utom oss

(21 röster)  |  Läs 6 recensioner
Pocket,  Svenska, 2015-12-08
79

Just nu 10% rabatt på allt! Använd kod SEP23

Gäller t.o.m. 28 september 2023. Villkor

 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 199 kr för privatkunder i Sverige.
"En ljuvlig roman med ett av årets snyggaste omslag. [...] Vacker, ironisk, svindlande välformulerad och sorgsen." Dagens Nyheter

"fängslande" GP

Som barn pratade Rosemary oavbrutet. Så mycket att hennes pappa bad henne börja i historiens mitt varje gång hon ville berätta något. Nu har Rosemary börjat på universitetet och hon pratar inte längre oavbrutet. Minst av allt pratar hon om sin familj.

Hon växte upp med två syskon: Lowell och Fern. Båda djupt älskade och båda numera försvunna ur hennes liv. Någonting hände som lämnade familjen i spillror. Sedan dess är Lowell på flykt, deras en gång så levnadsglada mamma är en skugga av sitt forna jag och deras pappa likaså. Och Fern, Rosemarys älskade syster, vad hände med henne? Ingen av dem hade kunnat föreställa sig hur Ferns öde skulle påverka dem. Då, nu och för alltid.

"Detta är en mycket ovanlig och vemodig roman om barndomsminnen, starka familjeband och om vad det innebär att vara människa, eller djur för den delen, och bygger delvis på ett verkligt experiment. Översättningen är mycket fin." BTJ

"Frågan är om detta inte är årets bästa hittills. En fantastisk bok om en mycket ovanlig familj." Enligt O

"Bit för bit trillar allting på plats i denna obeskrivliga roman som inte liknar något jag tidigare läst. Är inte de böckerna de bästa?" Breakfast Book Club
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Vi är alla helt utom oss
 2. +
 3. De dödas sång

De som köpt den här boken har ofta också köpt De dödas sång av Jesmyn Ward (pocket).

Köp båda 2 för 158 kr

Kundrecensioner

Det finns 6 recensioner av Vi är alla helt utom oss. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Ge den en chans
  mariamne (Åkarp), 19 oktober 2020

  Du förstår inget från början, med ge den en chans. Den är riktigt bra när du kommer en bit in i den och förstår vem som är systern.

 2. Jobbig att läsa
  gudrun lundström, 10 september 2016

  En ganska intressant historia, men boken kändes seg och hoppade fram och tillbaka i historien på ett sätt som blev jobbigt. Blandades fakta med fiction på ett virrigt sätt. Boken skulle vinna på att vara 100 sidor kortare.

 3. Underhållande och lärorik
  Chatrin, 30 juni 2016

  Tyckte om att det var en väldigt gripande historia som berörde mig mycket men att den även innehåll fakta och forskningsresultat. Rekommendersr verkligen! (Och låt bli att googla den innan så blir överraskningen roligare!)

 4. Hmpf....
  Christina Sandberg, 11 april 2016

  Tja det var en annorlunda berättelse. Men ibland kändes det som berättelsen övergick till en faktabok om fenomenet att fostra barn och chimpanser som likvärdiga varelser i en familj. Jag kände mig besviken.

 5. Hade för höga förväntningar...
  Johanna, 29 mars 2016

  Hade läst om boken på andra sidor och såg verkligen fram emot att läsa den. Tyvärr hade jag nog för höga förväntningar. Den var riktigt seg och handlingen gick aldrig framåt. Orkade inte ens läsa ut den och stannade när det bar några kapitel kvar.

 6. Trist
  Marie Halvardsson, 6 mars 2016

  Jag tyckte att boken var mycket sorglig och samtidigt långtråkig. Emellanåt fick jag påminna mig om att det var en roman och inte en vetenskaplig redovisning av experiment om schimpanser.

Visa alla 6 recensioner

Fler böcker av Karen Joy Fowler