När du läser det här (pocket)
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
417
Utgivningsdatum
2019-06-04
Förlag
Lavender Lit
Översättare
Anna Thuresson
Originaltitel
When you read this
Dimensioner
180 x 110 x 28 mm
Vikt
232 g
SAB
Hce
ISBN
9789187879579
När du läser det här (pocket)

När du läser det här

(2 röster)  |  Läs 1 recension
Pocket Svenska, 2019-06-04
55
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige över 149 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
I fyra år jobbade Iris Massey och pr-geniet Smith Simonyi sida vid sida. Men Iris har dött av en obotlig sjukdom, bara trettiotre år gammal. Smith känner sig vilsen utan sin vän och kollega, men upptäcker till sin förvåning att Iris de senaste sex månaderna har skrivit en blogg, full av skarpsynta och ofta roliga iakttagelser från slutskedet av ett liv som inte fick levas klart. Hon har också lämnat Smith med en sista önskan: att han ska göra en bok av hennes blogginlägg. Med hjälp av den charmiga och tillmötesgående (om än lite väl uppriktiga) praktikanten Carl skrider Smith till verket för att uppfylla Iris sista önskan. Men för att kunna göra det måste han övertala Iris storasyster Jade, som helt har tappat fotfästet efter förlusten av sin syster. Berättad genom en serie olika mejl, blogginlägg och andra små bitar ur våra digitala liv är När du läser det här en smart och fängslande romantisk komedi, som på ett ärligt sätt beskriver hur vi kan ta oss vidare och hitta en ny början efter en fruktansvärd förlust.

"En smart, rolig och rörande mix av satir, romantik och familjedramatik."
Damernas Värld

"Jag älskade vartenda ord i den här ljuvliga lilla pärlan till bok. Den var smart, humoristisk, men framför allt rörande, och jag kunde omöjligt lägga ifrån mig den!"
Meg Cabot
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. När du läser det här
 2. +
 3. Familjen i huset bredvid

De som köpt den här boken har ofta också köpt Familjen i huset bredvid av Sally Hepworth (pocket).

Köp båda 2 för 110 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av När du läser det här. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. En ny upplevelse
  Dom Kallar Henne Tess, 18 juli 2019

  Detta var en ny upplevelse för mig. Boken är uppbyggd av mejlkonversationer, sms och en del blogginlägg. Det var rörigt för mig som läsare först, men sen fann jag ett flyt och det blev så lättare att ta sig till boken. Kul när författare vågar experimentera med sättet att skriva. Historien i sig är sorglig, men ändå varm. Den tar upp ämnet döden, livet och kärlek. En bok som ger perspektiv på livet helt enkelt.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Mary Adkins

 • When You Read This

  Mary Adkins

  'Deeply moving but also uplifting' Anne Youngson, author of Meet Me at the Museum For four years, Iris Massey worked side by side with PR maven Smith Simonyi, helping clients perfect their brands. But Iris has died, taken by terminal illness at on...

 • Wenn du das hier liest

  Mary Adkins

  Ein berührender Debütroman über Liebe, Trauer und das Leben im digitalen Zeitalter. Jades Leben liegt in Scherben, seit ihre Schwester Iris mit 33 Jahren an Krebs starb. Auch Smith, Inhaber einer maroden New Yorker PR-Agentur, hat mit dem Verlust ...

Bloggat om När du läser det här