Strandläsning (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (308.0 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Ella Schartner
Utgivningsdatum
2020-07-31
Förlag
Lavender Lit
Översättare
Anna Thuresson
ISBN
9789187879807
Strandläsning (ljudbok)

Strandläsning Ljudbok

(51 röster)  |  Läs 6 recensioner
Ljudbok (MP3), Svenska, 2020-07-31

Styckköp

99

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Sommarens mest hyllade feelgoodroman i USA! Nu äntligen på svenska.

En romanceförfattare som inte längre tror på kärleken och en litterär författare som tappat inspirationen antar en utmaning som kan komma att förändra allt de tidigare trott om lyckliga slut.


Augustus Everett är en hyllad romanförfattare. January Andrews skriver bästsäljande romanceböcker. De är varandras raka motsatser.

Faktum är att det enda de har gemensamt är att de bor grannar, i varsitt strandhus, och har drabbats av skrivkramp. Det vill säga tills de en kväll antar en utmaning: Augustus ska tillbringa sommaren med att skriva något romantiskt och January ska skriva nästa stora amerikanska roman. Hon ska lära honom allt hon kan om romantiska komedier och han ska låta henne intervjua överlevare från en sekt. Båda kommer att skriva klart sina böcker och ingen kommer att bli förälskad. Inte alls.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 6 recensioner av Strandläsning. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Trevlig bok!
  -, 7 maj 2022

  Gillar språket. Mycket bra!

 2. Helt underbar!
  -, 31 oktober 2021

  Wow! Jag blev helt förälskad i både alla karaktärer men speciellt Augustus. Den var så fin och skön att jag kan tänka mig läsa den igen om ett år!

 3. Ok
  -, 23 november 2020

  Lättläst och mysig. Ingen wow-upplevelse men absolut läsvärd för den som gillar feelgood-böcker! (Läste denna som e-bok)

 4. Fånig och seg
  -, 30 augusti 2020

  Trodde aldrig boken skulle ta slut. Larvig intrig som känns väldigt krystad och onaturlig. Fånigt språk. Slöseri med tid!

 5. Komplicerad kärleksrelation
  -, 14 augusti 2020

  Att det blivit en bestseller är lite svårt att förstå. Vet inte om det är min ålder eller författarens sätt att skriva eller uppläsningen som inte gör boken intressant. Den tar sig möjligen lite på slutet men det är inte en bok man måste läsa eller som jag vill rekommendera.

 6. Bästa feelgoodboken!
  -, 2 augusti 2020

  Fullkomligt UNDERBAR bok! Romantisk, rolig, smart, härlig och en total sträcklyssnarbok. Helt klart den bästa feelgoodboken jag någonsin läst. Lyssna och njut!

Visa alla 6 recensioner

Fler böcker av Emily Henry