Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.2 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
St Felix (del 1)
Utgivningsdatum
2021-04-19
Förlag
Lavender Lit
Översättare
Sofia Ejheden
ISBN
9789187879975
Den lilla blomsterhandeln vid havet (e-bok)

Den lilla blomsterhandeln vid havet E-bok

(5 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok (EPUB), Svenska, 2021-04-19
69
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone och iPad
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Följ med till Cornwall och den lilla kuststaden St Felix i Ali McNamaras hyllade feelgoodroman! Första delen i en serie.

Poppy Carmichael hade aldrig kunnat tro att hon skulle bli florist. Men när hon ärver sin mormors blomsterhandel på den vackra cornwallska kusten har hon inget annat val än att återvända till den pittoreska kuststaden St Felix där hon tillbringade en stor del av sin barndom.

Poppy är fast besluten att göra sitt yttersta för sin älskade mormors skull, men att komma tillbaka till St Felix väcker många svåra minnen till liv. När hon lär känna den lokala blomsterodlaren Jake, en ung änkling med två tonårsbarn, vill hon först bara fly därifrån. Men med hjälp av fler nyfunna vänner och med kärleken blomstrande börjar Poppy sakta men säkert upptäcka vad som är så speciellt med den lilla blomsterhandeln vid havet.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Den lilla blomsterhandeln vid havet. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Den lilla blomerhandeln vid havet
    ElsaLena , 14 augusti 2021

    Helt underbar feelgood roman. Ville att den skulle räcka längre. Kommer absolut lästa fler romaner av denna författare. Jag rekommenderar verkligen denna bok.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Ali McNamara