Tiggaren (cd-bok)
Fler böcker inom
Format
CD-bok
Språk
Svenska
Serie
Emma Sköld (del 5)
Inläsare
Katarina Ewerlöf
Utgivningsdatum
2016-05-26
Förlag
Word Audio Publishing
Dimensioner
130 x 130 x 28 mm
Vikt
184 g
SAB
Hc
ISBN
9789187885334

Tiggaren

(3 röster)  |  Läs 1 recension
CD-bok,  Svenska, 2016-05-26
270
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
Visa alla 6 format & utgåvor
Högaktuell spänningsroman om maktövergrepp på samhällets allra mest utsatta.

Varför vill någon till varje pris se kriminalinspektör Emma Sköld död? Och vad har det för samband med flera dödsfall av tiggare i Stockholm?

Minnesstunden är känslosam. En ung människa är död, under ofattbara omständigheter. Men i bakgrunden sitter en person som betraktar de sörjande med misstänksam blick. Någon som gör allt för att stanna i det fördolda - även om priset är smärtsamt högt.

Det är obehagligt aktuellt och fruktansvärt engagerande när Stockholms tiggare faller offer för vad som verkar vara en psykopatisk seriemördare.

Tiggaren är den femte delen i Sofie Sarenbrants serie om polisen Emma Sköld. Oavsett om Tiggaren läses som en fristående deckare eller en fortsättning på Avdelning 73 och Visning pågår kommer läsaren att få ta del av Emma Skölds starka och rättmätiga hämnd.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Tiggaren. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Makt och myndighetsmissbruk

    Tiggaren - en berättelse i tiden. Romanen beskriver hur människor i maktposition utnyttjar sin ställning för att tillfredsställa en fanatisk idé, om vilka som ska få vistas i vårt samhälle. Utsattheten bland migranter förstärks då flera mord inträffar och används i demonstrationssyfte. Boken beskriver ingående hur svårt det kan vara att finna bevis för vem/vilka som står bakom dåden. I den här romanen är det fanatiker inom polismyndigheten som tagit på sig ansvaret att agera "gud", i ett civi... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Sofie Sarenbrant