Vredesverk : tredje delen av krönikan om den femte konfluxen (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Serie
Krönikan om den femte konfluxen (del 3)
Antal sidor
582
Utgivningsdatum
2015-06-02
Upplaga
1
Förlag
Coltso
Medarbetare
Liljemärker, Håkan (form)
Dimensioner
178 x 110 x 35 mm
Vikt
320 g
SAB
Hc
ISBN
9789187893056
Vredesverk : tredje delen av krönikan om den femte konfluxen (pocket)

Vredesverk : tredje delen av krönikan om den femte konfluxen

(14 röster)  |  Läs 3 recensioner
Pocket,  Svenska, 2015-06-02
79
 • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
»Har torskat på Fantasy och speciellt Erik Granströms bok Svavelvinter - herregud så fet!«
Petter

Trakoriens ärkefiende Ransard hotar ett land som redan är sönderslitet av inre motsättningar. Fredlös i ödemarken får Praanz da Kaelve oväntad hjälp med att söka revansch på sina fiender i huvudstaden. Samtidigt bryter ön Stegos sin 200-åriga förbannelse och Arn Dunkelbrink kan äntligen ta till väders igen på sin drake Blatifagus. Öster om ön driver Irminsulträdet med vindhäxan Silvia Miranda och tuppen Koklai omkring på havet. Snart står det klart att trädet lockar till sig udda varelser, samlade för att rädda konfluxen undan trollkarlen Shaguls planer på att stjäla ödespunkten. Frågan är bara om vindhäxan har blivit redo att möta verklighetens vredesverk efter sin tid i speglarnas fridfulla värld.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Vredesverk : tredje delen av krönikan om den femte konfluxen
 2. +
 3. Vanderland : fjärde delen av krönikan om den femte konfluxen

De som köpt den här boken har ofta också köpt Vanderland : fjärde delen av krönikan om den fe... av Erik Granström (pocket).

Köp båda 2 för 158 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Vredesverk : tredje delen av krönikan om den femte konfluxen. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Originell och intelligent
  Gustaf, 28 juni 2016

  En mycket bra bok, och bokserie. Både världen och karaktärerna är mycket välskrivna. Den övergripande historien flätas mycket vackert ihop i en mustig och underhållande värld med plats för en mängd bihistorier. Många klassiska ingredienter man finner i annan fantasylitteratur lyser helt med sin frånvaro, och jag upplever att läsupplevelsen liknar Hans Nådes Tid eller Rosens namn mer än Tolkieninspirerade verk. Det är dessutom roligt att försöka hitta de medvetna historiska paraleller författa... Läs hela recensionen

 2. Mästerverk
  PATRIK LUNDQVIST, 13 juli 2015

  Jag ser fram mot den fjärde och avslutande delen. Om än med ett visst vemod, fast det ger stor behållning att läsa Erik Granströms alster upprepade gånger.

 3. Bästa fantasyn är svensk
  Otto von Bismarck, 19 juni 2015

  Det är det bästa som hänt fantasy-genren sedan Tolkien. Trakoriens öde rullar vidare, men trakorierna själva inser inte vad det hela brakar.

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Erik Granström