Nekromantikerns krig. D. 4, Final (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Serie
Svärdens väktare (del 11)
Antal sidor
430
Utgivningsdatum
2016-07-19
Upplaga
1
Förlag
Coltso
Översättare
Britt-Marie Ingdén-Ringselle
Originaltitel
Vojna maga 4
Medarbetare
Bergting, Peter (form)
Dimensioner
176 x 108 x 25 mm
Vikt
229 g
SAB
Hce
ISBN
9789187893124

Nekromantikerns krig. D. 4, Final

(13 röster)  |  Läs 3 recensioner
Pocket,  Svenska, 2016-07-19
79
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
I kyrkorna gråter Frälsarikonerna blod. Den heliga provinsen ligger öde. Mörkret har sänkt sig över landet, vinden och vattnen har stillnat, allt är lamslaget. Det har inträtt en evig höst som aldrig blir till vinter. En sista mardröm som aldrig tar slut.

Sanningens ögonblick närmar sig då envar måste bestämma sig för i vems namn man har levt och nu ska dö. Osannolikt mäktiga krafter har dragits samman på Sjunkna krabban, den ogästvänliga ökenön mitt i Evials hav. Och där, i den väldiga pyramidens underjordiska gångar, kommer världarnas och hela Ordningens öde att avgöras. Gudarna för befälet över Evials utmattade härar sedan människorna i nödens stund tagit emot deras utsträckta hand. Nu står de okända, outgrundliga dödsbesvärjelserna mot viljans och kärlekens fästning, där döden endast är ännu en övergång till ett annat, kanske lyckligare liv.

Detta är början till slutet av historien om Kerr Laeda, gråförbundskrigaren Fess och nekromantikern Kattugglan. Alla forna vapenbröder är döda, alla löften och eder har svikits och alla nya allianser vilar på bräckliga grunder. Kanske låter detta som en saga? Alls icke. Krönikören redogör endast för sanningen, hela sanningen och ingenting annat än sanningen, så sant hjälpe honom De uråldriga gudarna till liv och själ.

Svärdens väktare är en serie i tolv volymer. Detta är den elfte boken och första delen av den stora finalen i Nick Perumovs hyperboliska, ryskwagnerianska fantasyopera.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Nekromantikerns krig. D. 4, Final
 2. +
 3. Nekromantikerns ensamhet. D. 2

De som köpt den här boken har ofta också köpt Nekromantikerns ensamhet. D. 2 av Nick Perumov (pocket).

Köp båda 2 för 158 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Nekromantikerns krig. D. 4, Final. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Svärdens väktare av Nick Perumov

  Nu har jag läst alla böckerna i serien och jag älskade dom. Så himla bra, önskade att det hade varit flera. Helt underbar författare som jag rekommenderar starkt till alla fantasyälskare.

 2. En serie som man älskar eller hatar
  bonadea, 25 oktober 2021

  Nick Perumov
  Bok 11 i serien Svärdets Väktare.
  Det har tagit mig flera år att läsa denna serien just för att jag vill dra ut på det. Det är en annorlunda fantasy där det inte finns den uppdelningen mellan ondska och godhet som annars är röd tråd i alla fantasy böcker.
  Antagligen älskat man Nick Perumov eller så hatar man honom. Jag kommer fortsätta sluka allt han

 3. Ordbajseri
  Anders, 6 november 2016

  Otroligt seg och tråkig. Denna serie har dragits ut till på tok för många böcker utan att det ger något.

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Nick Perumov