När ditt barn inte äter : praktiska råd för att hitta matlusten (häftad)
Format
Häftad (Flexband)
Språk
Svenska
Antal sidor
152
Utgivningsdatum
2015-06-01
Upplaga
1
Förlag
Roos & Tegner
Medarbetare
Mårtensson, Benny (form)
Dimensioner
20 x 210 x 140 mm
Vikt
259 g
SAB
Dofa
ISBN
9789187905087
När ditt barn inte äter : praktiska råd för att hitta matlusten (häftad)

När ditt barn inte äter : praktiska råd för att hitta matlusten

(4 röster)
Häftad Svenska, 2015-06-01
69 204 Du sparar 135 kr!
  • Bokreatitel 2023! Boken levereras tidigast den 21/2.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Nästan hälften av alla föräldrar upplever någon gång svårigheter med sitt barns ätande. Föräldrar till barn som har svårt att äta känner sig ofta ensamma och utlämnade.
Kommentarer som barn svälter inte i Sverige eller han äter när han är hungrig gör inte saken lättare, inte heller välmenande råd som sällan är baserade på fakta och forskning. Det kan finnas en mängd olika skäl till barnets matkrångel. Dels kan det vara fysiska orsaker, som svårigheter med munmotoriken eller överkänslighet, dels att barnet varit sjukt och inte kommer igång med ätandet igen. Det kan också ha helt andra förklaringar, som att det är för stressigt vid bordet. Viktigt att komma ihåg är att barn aldrig krånglar med mat av medvetet trots eller elakhet. I "När ditt barn inte äter" går författaren Kajsa Lamm Laurin igenom olika anledningar till matkrångel och fokuserar sedan på praktiska tips och råd om hur man på både kort och lång sikt kan hjälpa sitt barn att känna matglädje. Här finns även intervjuer med föräldrar som berättar om sina erfarenheter av matkrånglande barn, samt de nyaste rönen inom forskningen på området.

KAJSA LAMM LAURIN är logoped och har under många år arbetat med ätsvårigheter hos barn och ungdomar. Hon håller även uppskattade föreläsningar i ämnet och är väl påläst i de vetenskapliga studier som bedrivs inom området.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. När ditt barn inte äter : praktiska råd för att hitta matlusten
  2. +
  3. Första hjälpen vid matbordet : om barns matkrångel, näringsbehov och smakfavoriter

De som köpt den här boken har ofta också köpt Första hjälpen vid matbordet : om barns matkrån... av Sara Ask (inbunden).

Köp båda 2 för 273 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »