Snabbväxarnas hemligheter : alla företag kan växa (häftad)
Format
Häftad (Flexband)
Språk
Svenska
Antal sidor
208
Utgivningsdatum
2015-04-30
Upplaga
1
Förlag
Roos & Tegner
Medarbetare
Friberg, Marie-Louise (form)
Illustratör/Fotograf
Martin Gradén
Dimensioner
206 x 155 x 17 mm
Vikt
370 g
SAB
Qba
ISBN
9789187905094
Snabbväxarnas hemligheter : alla företag kan växa (häftad)

Snabbväxarnas hemligheter : alla företag kan växa

Häftad, Svenska, 2015-04-30

Slutsåld

Så gott som alla företagare drömmer om att växa med lönsamhet. Bara en procent lyckas. Vad karakteriserar dessa företag? Vilka är framgångsfaktorerna? Och vilka är de vanligaste fallgroparna som det gäller att se upp för? I Snabbväxarnas hemligheter delar Lars Diethelm och Michael Engström med sig av sin långa och gedigna erfarenhet som framgångsrika tillväxtbyggare. I boken sammanfattas på ett lättillgängligt sätt aktuell forskning inom området, generöst illustrerad med exempel ur verkligheten.
Boken presenterar de faktorer som snabbväxarna har gemensamt och fungerar samtidigt som en praktisk handbok i tillväxtbyggande. Med hjälp av en handgriplig process och konkreta verktyg kan du, själv eller tillsammans med din ledningsgrupp, utveckla en tillväxtplan för just ditt företag.
LARS DIETHELM och MICHAEL ENGSTRÖM har tillsammans över 50 års erfarenhet av att skapa lönsam tillväxt i olika företag, branscher och delar av världen. Till vardags äger och driver de tillväxtkonceptet Ahrens Rapid Growth.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna

  • Nittionio regler för tillväxtskapare

    Lars Diethelm, Michael Engström

    Så gott som alla företagare drömmer om att växa med lön- samhet. Bara en procent lyckas. Vad karakteriserar dessa företag? Vilka regler följer de? Vilka är deras framgångsfaktorer? Och vilka är de vanligaste fallgroparna som det gäller att se upp ...

  • Secrets of FastGrowers

    Lars Diethelm, Michael Engström

    Virtually every business owner dreams of growing the business with protably over several years. Only one percent succeed. What characterizes these com-panies? What are their success factors? And what are the most common pitfalls to watch out for? ...