Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
183
Utgivningsdatum
2015-06-22
Upplaga
2
Förlag
Roos & Tegner
Medarbetare
Curt Design (form)
Dimensioner
20 x 180 x 110 mm
Vikt
108 g
SAB
Qci
ISBN
9789187905100
Vägen till din första miljon : alla kan bygga en egen pengamaskin (pocket)

Vägen till din första miljon : alla kan bygga en egen pengamaskin

(38 röster)  |  Läs 6 recensioner
Pocket, Svenska, 2015-06-22
48
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige vid 99 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
I "Vägen till din första miljon" lär du dig på ett konkret och inspirerande sätt hur du kan bygga din alldeles egna pengamaskin. Med stor praktisk och teoretisk erfarenhet visar Tobias Schildfat hur du går tillväga för att förvandla din privatekonomi till ett framgångsrikt företag. Det krävs ingen speciell utbildning, yrkeserfarenhet eller talang för att tillgodogöra sig bokens budskap. Allt som behövs är uthållighet, intresse och en stark drivkraft efter ekonomisk frihet och oberoende. Konkreta exempel och uppgifter att besvara utifrån din egen situation gör det möjligt att hela tiden koppla innehållet i boken till din egen ekonomi.
I denna reviderade utgåva har naturligtvis alla exempel, uppgifter och siffror uppdaterats. Boken innehåller dessutom nytt och inspirerande material som tillkommit genom dialog med läsare som börjat bygga på sin egen pengamaskin.

TOBIAS SCHILDFAT är civilekonom med inriktning mot marknadsföring och finansiering. Han har bland annat jobbat som aktiemäklare på Svenska Handelsbanken. Idag driver han e-handelsföretaget Solentro tillsammans med sin bror. Tobias började bygga sin egen pengamaskin som tonåring.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Vägen till din första miljon : alla kan bygga en egen pengamaskin
 2. +
 3. Så här blir du miljonär i hängmattan

De som köpt den här boken har ofta också köpt av Per H Börjesson (pocket).

Köp båda 2 för 106 kr

Kundrecensioner

Det finns 6 recensioner av Vägen till din första miljon : alla kan bygga en egen pengamaskin. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Lättläst bok som rekommenderas för nybörjare
  Emelie, 15 mars 2018

  Mycket Lättläst. Kan vara en bra början för en nybörjare genom att väcka nyfikenhet som sedan leder till att man vill undersöka mer genom andra källor

 2. Lättfattligt och helt ok.

  Den väcker ditt intresse att se över din ekonomi och skapa utrymme för sparande, men visar inte egentligen hur man blir miljonär.

 3. Bygg en pengamaskin
  Ann, 26 december 2017

  Rolig och lättläst bok som ger inspiration till att börja bygga en egen pengamaskin av de kapital man redan har. Visar att även små medel och initiativ kan ge utdelning längre fram. Bra!

 4. Inspirerande men lite pratig för en insatt
  Finansgrisen, 28 juli 2017

  Bra bok med ett ämne och budskap som vi alla borde ha tagit del av och lärt oss under ungdomsåren. För mig som läst lite om privatekonomi och tänker långsiktigt kring investeringar blir boken något pratig och hade kunnat kortas ner, men det är viktiga budskap och inspiration i det pratiga som gör boken mer lättillgänglig för var och en, oavsett förkunskaper och utgångsläge.

 5. Inspirerande!
  Marcus Larsson, 7 januari 2016

  En inspirerande och lättläst bok om hur du bygger din så kallade pengamaskin.

  Vill du snabbt komma igång med att bygga din frihet så läs boken, och jag menar enbart "snabbt" med att komma igång. Att bygga sin pengamaskin kräver ett par viktiga komponenter; pengar tex 10% av din nettolön, lite klokhet för att investera på ett vettigt sätt och tid, mycket tid så att ränta på ränta effekten kan jobba åt dig!

  Lycka till med era pengamaskiner!

 6. En riktigt bra bok för den som vill börja spara.
  Andreas Thelander, 26 oktober 2015

  En bibel för den som vill komma igång med sparande. Och riktigt konkreta tips på aktier och strategier. Går tillbaka till den flera gånger

Visa alla 6 recensioner

Fler böcker av Tobias Schildfat

Bloggat om Vägen till din första miljon : alla kan b...