Målmedveten : prioritera rätt och säg nej med gott samvete (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Flexband)
Språk
Svenska
Antal sidor
139
Utgivningsdatum
2015-10-09
Upplaga
1
Förlag
Roos & Tegner
Medarbetare
Mårtensson, Benny (form)
Dimensioner
203 x 151 x 15 mm
Vikt
267 g
SAB
Qbab
ISBN
9789187905162
Målmedveten : prioritera rätt och säg nej med gott samvete (häftad)

Målmedveten : prioritera rätt och säg nej med gott samvete

(1 röst)
Häftad Svenska, 2015-10-09
239
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Varje dag ställs vi inför en oändlig mängd val. Vi prioriterar, väljer och väljer bort: Vilket mail ska jag svara på? Vem ska jag ringa? Vilka bränder måste släckas först? Prioritering är en knepig sak. Alltför ofta väljer vi den uppgift som är mest bråttom, på bekostnad av de som kanske inte är lika akuta, men oerhört mycket viktigare. Hela tiden är vi dessutom medvetna om att det finns en gräns för hur mycket vi hinner göra på en dag, en vecka och ett år. Stressen är aldrig långt borta. Det blir ett tröttsamt liv. I Målmedveten reder David Stiernholm ut skillnaden mellan bråttom och viktigt. När denna distinktion är gjord är det lättare att formulera konkreta och lättillgängliga mål i vardagen. Då målen väl är satta är det sedan möjligt att prioritera på basis av annat än brådska. På så sätt slipper du jobba under ständig stress och med andan i halsen. Du lär dig frigöra tid till det som faktiskt är viktigt och känner att du äger din egen planering vilket i sin tur ger dig både energi och överblick över vardagen.
DAVID STIERNHOLM, Sveriges ende struktör, har ett motto: Allting kan göras enklare. Han är flitigt anlitad som konsult och föreläsare inom både näringsliv och offentlig sektor. Stiernholms första bok Klart! har sålt i fler än 10 000 ex.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Målmedveten : prioritera rätt och säg nej med gott samvete
  2. +
  3. Prioritera din tid : vårda din resurs, gör mindre!

De som köpt den här boken har ofta också köpt Prioritera din tid : vårda din resurs, gör mindre! av Kenth Åkerman (häftad).

Köp båda 2 för 273 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av David Stiernholm