Framgångsrika förändringar : insikter, strategier och ledarskap (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Flexband)
Språk
Svenska
Antal sidor
159
Utgivningsdatum
2015-09-21
Upplaga
1
Förlag
Roos & Tegner
Medarbetare
Friberg, Marie-Louise (form)
Illustratör/Fotograf
Benny Mårtensson
Dimensioner
205 x 155 x 10 mm
Vikt
289 g
SAB
Qbab
ISBN
9789187905209
Framgångsrika förändringar : insikter, strategier och ledarskap (häftad)

Framgångsrika förändringar : insikter, strategier och ledarskap

Häftad Svenska, 2015-09-21

Slutsåld

Platsannonser som söker medarbetare som är både flexibla och sugna på nya utmaningar duggar tätt. Att vara positivt inställd till förändringar är idag nästan ett krav i de flesta organisationer. Och förändringar är ofta både spännande och roliga. Men vägen till målet kan vara krokig och lång. Gemensamt för många förändringsprocesser är att de är smärtsamma i början och röriga mitt i men väldigt inspirerande på slutet. För att du som ledare med gott resultat ska lyckas förflytta en organisation genom de olika stadierna i en förändringsprocess krävs insikter, strategier och ledarskap. Insikter om förändringens mekanismer, strategier för att omsätta insikterna i praktiken och ett ledarskap som har modet att driva processen framåt. Ju mer insikt och kompetens du skaffar dig, desto större är sannolikheten att förändringen verkligen åstadkommer det som den är tänkt att göra.
I Framgångsrika förändringar delar Carina Ekblom med sig av sina erfarenheter om hur man driver ett framgångsrikt förändringsarbete. Boken innehåller även konkreta verktyg och praktiska övningar.

CARINA EKBLOM har haft chefspositioner i stora delar av sitt yrkesverksamma liv. Hon har samarbetat med flera företagsledare och fått ta del av deras olika utmaningar. Idag driver hon ett eget företag med inriktning på förändrings- och utvecklingsarbete.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »