Ett starkt personligt varumärke : din vassaste konkurrensfördel (häftad)
Format
Häftad (Flexband)
Språk
Svenska
Antal sidor
200
Utgivningsdatum
2015-10-21
Upplaga
1
Förlag
Roos & Tegner
Medarbetare
Friberg, Marie-Louise (form)
Illustratör/Fotograf
Pernilla Aspe
Dimensioner
205 x 154 x 15 mm
Vikt
350 g
SAB
Qba
ISBN
9789187905223

Ett starkt personligt varumärke : din vassaste konkurrensfördel

(1 röst)
Häftad,  Svenska, 2015-10-21

Slutsåld

Konkurrensen mellan olika varumärken är stor. Man måste sticka ut för att synas och nå igenom bruset. Det gäller varor och tjänster och det gäller oss alla på arbetsmarknaden. Förr talade vi om anseende och rykte, idag om personligt varumärke eller personal branding, men innebörden är egentligen densamma. Vare sig du söker nytt jobb eller vill klättra vidare på karriärstegen inom ditt nuvarande företag måste du förhålla dig till frågorna: Om massor av andra människor har samma kompetens som jag vad är det som gör mig speciell? Och varför ska arbetsgivaren satsa på just mig?
I Ett starkt personligt varumärke går Pia Lanneberg noggrant och inspirerande igenom vad det innebär att skapa sig ett personligt varumärke och hur du utvecklar det. Läs om hur du går tillväga,
hur du identifierar din målgrupp och hur du kommunicerar ditt budskap effektivt. Boken innehåller teorier, konkreta tips, övningar och goda råd från människor som lyckats skapa framgångsrika varumärken inom olika områden.

PIA LANNEBERG är affärscoach, PR-konsult och personal brand trainer. Hon har över 20 års erfarenhet av PR och varumärkesarbete och hon har utbildat hundratals chefer inom ledarskap och kommunikation.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Pia Lanneberg