Marknad vs Sälj : uppgörelsen - Scener ur ett företags verklighet (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Flexband)
Språk
Svenska
Antal sidor
176
Utgivningsdatum
2016-01-11
Upplaga
1
Förlag
Roos & Tegner
Medarbetare
Elvander, Fredrik (form) / Aspenstrand, Josefin (form)
Dimensioner
205 x 155 x 13 mm
Vikt
311 g
SAB
Hc
ISBN
9789187905261
Marknad vs Sälj : uppgörelsen - Scener ur ett företags verklighet (häftad)

Marknad vs Sälj : uppgörelsen - Scener ur ett företags verklighet

Häftad Svenska, 2016-01-11
249
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Marknadschefen Robin och försäljningschefen Kaj går ständigt i clinch med varandra, men företagets vd Andrea har fått nog. Konflikten hotar företagets lönsamhet. De vattentäta skotten mellan sälj och marknad måste bort.

Möt Powersoft, ett vanligt företag någonstans i Sverige. Precis som i många andra verksamheter finns där en marknadsavdelning och en försäljningsavdelning som tycks agera i olika universum, trots att de har samma övergripande mål. Känner du igen dig? Då är det här boken för dig.

"Marknad vs Sälj: Uppgörelsen" är en fiktiv berättelse inspirerad av verkliga händelser. Vi får följa den eskalerande konflikten mellan marknadschefen och försäljningschefen och hur de tillsammans med företagets vd väljer att hantera situationen. Boken innehåller många tips, idéer och praktiska modeller för att tydliggöra respektive avdelnings roll och öka lönsamheten genom ett mer fruktbart samarbete mellan marknad och sälj.

Christina Varenius arbetade under många år med att bygga varumärket Absolut Vodka. Hjälper idag mindre företag att bygga och vårda sina varumärken samt utbildar inom marknadsföring och varumärkesbyggnad.

Joakim Harping har lång erfarenhet från ledande befattningar på bl.a. Svenska Dagbladet, Compass Group och Aftonbladet. Är idag konsult, författare, föreläsare och utbildare inom ledarskap, försäljning, inköp och marknadsföring.

Ulrika Sandborg har 25 års erfarenhet som säljare, försäljningschef och verkställande direktör. Idag utbildar hon inom försäljning och presentationsteknik samt leder workshops inom affärsmannaskap och kommunikation.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Marknad vs Sälj : uppgörelsen - Scener ur ett företags verklighet
  2. +
  3. Uppgörelser

De som köpt den här boken har ofta också köpt Uppgörelser av Karin Boye (häftad).

Köp båda 2 för 398 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »