Ledaren individen gruppen : så skapar du effektiva team (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Flexband)
Språk
Svenska
Antal sidor
176
Utgivningsdatum
2016-03-16
Upplaga
1
Förlag
Roos & Tegner
Medarbetare
Elvander, Fredrik (form) / Aspenstrand, Josefin (form)
Dimensioner
204 x 155 x 15 mm
Vikt
315 g
SAB
Qbab
ISBN
9789187905339
Ledaren individen gruppen : så skapar du effektiva team (häftad)

Ledaren individen gruppen : så skapar du effektiva team

(1 röst)
Häftad,  Svenska, 2016-03-16

Slutsåld

En ledares viktigaste uppgift är att göra det som behövs för att gruppen och dess medlemmar ska trivas, samverka och prestera sitt bästa. Det betyder att det praktiska ledarskapet handlar om att förstå och hantera människor, samspel och grupper. Det handlar också om att utveckla sitt personliga ledarskap och sin emotionella intelligens.

I "Ledaren, individen, gruppen" får du den kunskap och de verktyg som behövs för att bli en mer komplett ledare och skapa effektiva team. Från att bättre förstå och reflektera kring det egna ledarskapet till insikt om grupprocessen och samarbetet i gruppen. Boken är både en reflektionsresa och en praktisk handledning som steg för steg ökar din förmåga.

"Ledaren, individen, gruppen" bygger på författarens långa erfarenhet av att arbeta med och i grupper och är skriven utifrån ett coachande förhållningssätt där författaren genom frågor, reflektioner och övningar vill inspirera och skapa tankar som leder till insikter och lärande.

Ulrika Schelwander är facilitator, processledare och coach. Hon har arbetat som konsult i 25 år i en mängd olika miljöer och uppdrag, och har stor erfarenhet av att arbeta med utveckling av såväl individer som olika typer av grupper såsom projektgruppen, styrgruppen, arbetsgruppen, avdelningen och ledningsgruppen.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »