Everyday Flowers : blomsterprakt av köpt och plockat (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
150
Utgivningsdatum
2016-03-18
Upplaga
1
Förlag
Roos & Tegner
Medarbetare
Mårtensson, Benny (form) / Björkholm, Malin (foto)
Dimensioner
283 x 216 x 20 mm
Vikt
802 g
SAB
Qefk
ISBN
9789187905360
Everyday Flowers : blomsterprakt av köpt och plockat (inbunden)

Everyday Flowers : blomsterprakt av köpt och plockat

(6 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden Svenska, 2016-03-18
219
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
De flesta av oss köper blommor hos floristen när vi ska lyxa till det, och plockar blommor och grönt runt knuten när vi vill göra vardagsfint men det allra vackraste och roligaste är att välja båda och blanda hejvilt. Körsbärskvistar från trädgården gifter sig mer än gärna med tulpaner, och daggkåpa ger bunten med rosor volym och snygg kontrast.

I Everyday Flowers får du blomsterkreatör Jenny Strandhs allra bästa tips på hur du gör såväl imponerande buketter som enkla dekorationer med lätta knep och små medel. Genom att med floristens hjälp välja prisvärda säsongsblommor från butik och blanda dem med blommor och grönt från trädgården och naturen, får du ett fantastiskt material att skapa med. Sedan är det bara att välja och vraka bland bokens alla inspirerande projekt. Jenny förklarar steg-för-steg i text och bild inte bara hur du går tillväga, utan också varför. Med väl valda blommor och rätt hantering får du blomsterfägring som är både vacker och långlivad, året om.

Blomsterkreatör Jenny Strandh är florist med egen butik och kursledare inom blomsterbinderi. Som dotter till Ingvar Strandh har Jenny bokstavligen talat vuxit upp på en blomsterskola.
Fotograf Malin Björkholm och skribent Marie Onäng frilansar med trädgårdstidningar som främsta uppdragsgivare.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Everyday Flowers : blomsterprakt av köpt och plockat. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Perfekt bok om du gillar att inreda med blommor
    Jenny Frankzen, 4 april 2016

    Superfin och inspirerande bok med massa tips och trix. Självklar för dig som vill lära dig mer hur man skapar enkla arrangemang med enkla metoder.

Visa alla 1 recensioner