FAQ : Frequently Asked Questions (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
240
Utgivningsdatum
2016-04-29
Förlag
Roos & Tegner
Medarbetare
Friberg, Marie-Louise (form)
Dimensioner
205 x 155 x 20 mm
Vikt
490 g
SAB
Hc.017
ISBN
9789187905407
FAQ : Frequently Asked Questions (inbunden)

FAQ : Frequently Asked Questions

(10 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden Svenska, 2016-04-29
55
Förboka gärna! Vi skickar boken tidigast 25/2.
Fri frakt inom Sverige över 149 kr för privatpersoner.
Måste du alltid vara så dryg?, Vad tycker du om att Sverige har infört gränskontroller? , Har du testat att röka grönt? På frågesajten ask.fm hänger kidsen. Och Magnus Betnér. Här kan alla som vill, och det är många!, ställa frågor till Magnus. På två år har han svarat på nästan 20 000 frågor om precis allt: knark, sex, politik och religion inget ämne är för högt, eller för den delen för lågt, för att få bitska, roliga eller överraskande konstruktiva och peppande svar.

FAQ är ett axplock av de roligaste, dummaste och smartaste frågorna och svaren. Resultatet är en på samma gång kul, provocerande och tankeväckande läsning som också fungerar som en välbehövlig motvikt till allt näthat som frodas där ute.

Magnus Betnér är proffs på standup-scenen och syns på klubbar över hela landet. Han har blivit utsedd till bästa manliga komiker två gånger och till Sveriges sexigaste man, och 2015 tilldelades Magnus Betnér Albert Engström-priset. Magnus har medverkat i tv-produktioner som Parlamentet och Betnér Direkt. Han har gjort sex landsomfattande turnéer, däribland En skam för Sverige med Soran Ismail och Work in Progress.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. FAQ : Frequently Asked Questions
  2. +
  3. Absolut svensk : en ID-handling

De som köpt den här boken har ofta också köpt Absolut svensk : en ID-handling av Soran Ismail, Jonas Magnusson (inbunden).

Köp båda 2 för 254 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av FAQ : Frequently Asked Questions. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Ärligt och vasst
    Johan Tillman (Hammarö), 29 juni 2016

    Om alla var lika öppna och ärliga som Magnus med sina tankar och intentioner så skulle vi bespara oss en hel del ångest både i samhället och relationer

Visa alla 1 recensioner

Bloggat om FAQ : Frequently Asked Questions