Framgångsrik försäljning till offentlig sektor (häftad)
Format
Häftad (Flexband)
Språk
Svenska
Antal sidor
208
Utgivningsdatum
2016-05-16
Upplaga
1
Förlag
Roos & Tegner
Medarbetare
Aspenstrand, Josefine (form) / Petterson, Jan (form)
Dimensioner
203 x 155 x 17 mm
Vikt
356 g
SAB
Qia
ISBN
9789187905421
Framgångsrik försäljning till offentlig sektor (häftad)

Framgångsrik försäljning till offentlig sektor

Häftad Svenska, 2016-05-16

Slutsåld

Varje år omsätter den offentliga sektorn i Sverige mer än 600 miljarder kronor. Tusentals myndigheter gör upphandlingar i hundratusentals affärer. I den här boken visar Magnus Josephson, en av Sveriges mest efterfrågade konsulter inom affärer med offentlig sektor, vad ditt företag behöver göra för att skapa bra affärer på denna jättemarknad och vinna nästa och nästa upphandling.

Glöm traditionella säljmöten! För att lyckas sälja framgångsrikt till offentlig sektor behöver ni förstå offentliga myndigheters logik och anamma ett värdebaserat synsätt på försäljning. Det finns heller inga enkla genvägar. Affärer med offentlig sektor är komplexa och det är nödvändigt att arbeta aktivt och långsiktigt.

Ta del av författarens råd och beprövade metoder tillsammans med autentiska exempel och öka möjligheten att skapa lönsam tillväxt i era offentliga affärer. Ni får veta hur ni ska tänka och agera, vilka steg ni behöver ta före, under och efter upphandlingarna, från operativ till strategisk nivå.

Magnus Josephson är en av Sveriges mest efterfrågade konsulter och föredragshållare inom affärer med offentlig sektor. Han har varit rådgivare till hundratals företag och myndigheter i över 5 000 upphandlingssituationer samt utbildat tiotusentals kursdeltagare. Magnus har tidigare fått två böcker utgivna, båda 2012, Vinnande anbud (Josephson/Wenström) samt Strategisk offentlig upphandling (Stavenow/Josephson/Braic/Wenström).
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Magnus Josephson

  • Vinnande anbud : så lyckas du i offentliga upphandlingar

    Magnus Josephson, Eva Wenström

    Äntligen en riktig handbok som visar hur du kan vinna fler offentliga upphandlingar! Vinnande anbud är oumbärlig för dig som vill lyckas i offentliga upphandlingar. Boken innehåller massor av praktiska råd från start till mål i anbudsprocessen. Du...

  • Strategisk offentlig upphandling

    David Braic, Magnus Josephson, Christoffer Stavenow, Eva Wenström

    Strategiska mål kan uppnås genom offentlig upphandling. Det är något som är självklart för många idag. Men kraven på att arbeta strategiskt kan bli alltför tunga, om verksamheten inte är organiserad för det, särskilt för mindre upphandlande myndig...