Våga leda med hjärnan : hjärnforskningen ger nya perspektiv på ledarskap (häftad)
Format
Häftad (Flexband)
Språk
Svenska
Antal sidor
178
Utgivningsdatum
2016-09-01
Upplaga
1
Förlag
Roos & Tegner
Medarbetare
Lövgren, Nette (form) / Sandell, Kerri (form)
Dimensioner
202 x 160 x 13 mm
Vikt
319 g
SAB
Dokaa
ISBN
9789187905469
Våga leda med hjärnan : hjärnforskningen ger nya perspektiv på ledarskap (häftad)

Våga leda med hjärnan : hjärnforskningen ger nya perspektiv på ledarskap

(4 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad Svenska, 2016-09-01
246
  • Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Varför agerar och reagerar vi som vi gör? Varför upplever vi stress och varför är det så svårt med förändring? Vad krävs för att öka både min egen och medarbetarnas motivation? De flesta ledare har någon gång brottats med frågor som de här, men det har varit svårt att hitta bra svar. Och det är inte så konstigt. Vi har helt enkelt inte vetat bättre. Det är först under senare år som hjärnforskningen har kunnat förklara hur vi människor faktiskt fungerar och vad som krävs för att vi ska må och prestera så bra som möjligt.

Våga leda med hjärnan ger dig nya insikter om hjärnan och mekanismerna bakom mänskligt beteende: Aha, det är därför jag gör som jag gör; Aha, det är därför mina medarbetare agerar ologiskt; Aha, det är så här jag borde leda istället. Med hjälp av bokens många verktyg och tips kan du ta ditt ledarskap till en ny nivå. Du får konkret hjälp att bland annat minska stressen hos dig och dina medarbetare, stärka allas motivation och prestation, göra er av med ovanor och dåliga beteenden och förbättra beslutsfattandet i organisationen.

Malin Trossing är en av våra mest uppskattade ledarskapsexperter. Hon är civilingenjören som kombinerar ett brinnande intresse för ledarskap med 15 års praktisk erfarenhet som chef och ledare. Hon tar svåra ämnen och presenterar dem på ett tydligt, lättsamt och användbart sätt, oavsett om hon skriver böcker, föreläser eller coachar. Det här är hennes femte bok.

Sagt om boken:

En mycket intressant bok, som utifrån den senaste hjärnforskningen förklarar hur vi kan bli bättre chefer och få ut mer av våra medarbetare. Och av oss själva. Malin Trossing gör ett komplicerat ämne enkelt att greppa. I framtiden kommer alla chefer behöva förstå hur hjärnan fungerar. Hur ska vi annars kunna motivera och engagera vår personal och samtidigt minska stressen? (Malin Cederfjärd, IT-chef Svenska Filminstitutet)
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Våga leda med hjärnan : hjärnforskningen ger nya perspektiv på ledarskap
  2. +
  3. När du leder : du behöver veta vem du är för att veta vart du ska så att du kan leda andra

De som köpt den här boken har ofta också köpt När du leder : du behöver veta vem du är för at... av Josefine Arenius (häftad).

Köp båda 2 för 465 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Våga leda med hjärnan : hjärnforskningen ger nya perspektiv på ledarskap. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Insikter från forskning i lättläst format
    Anders Wikström (Eskilstuna), 21 september 2016

    En bok som alla ledare och medarbetare bör läsa! Med dessa insikter om hur vår hjärna fungerar kan man utvecklas både som medarbetare och ledare och få ut mera av sitt arbetsliv.

Visa alla 1 recensioner