Tid för te : fokus, sinnesro, kreativitet (häftad)
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
104
Utgivningsdatum
2017-03-29
Upplaga
1
Förlag
Roos & Tegner
Dimensioner
200 x 150 x 10 mm
Vikt
191 g
SAB
Dokb
ISBN
9789187905582
Tid för te : fokus, sinnesro, kreativitet (häftad)

Tid för te : fokus, sinnesro, kreativitet

Häftad Svenska, 2017-03-29

Slutsåld

Good things happen over tea, sägs det. Både i gemenskapen med andra och i sällskap med sig själv.

"Tid för te" är en bok om både tid och te. Och hur de hör ihop. Med en rykande kopp te ger du dig tid att stanna upp och reflektera. Men det kan också fylla mötet med andra med inspiration och kreativitet. Te är dessutom en hälsofrämjande dryck som använts för medicinska ändamål ända sedan 300-talet.

"Tid för te" ger dig en bättre förståelse för hur ditt förhållningssätt till tiden påverkar välbefinnande och resultat. Vissa är vänner med tiden medan andra alltid tycks jaga den. Du får inspiration och verktyg för att bättre ta tillvara din tid, och en djupare insikt i hur viktigt det är att ta pauser. Författaren bjuder också på kuriosa om te, teceremonier och tetraditioner.

"Tid för te" kommer hjälpa dig att finna balans din vardag. Teet är en symbol för det som skapar den känsla och den effekt som behövs för att få fokus, sinnesro och kreativitet, ditt ankare i vardagen.

DOROTEA PETTERSSON är tidscoach, föreläsare och författare. Hon hjälper människor att få ut mer av sin tid. Dorotea har även gett ut böckerna "5 AM är ingen tidpunkt. Det är en livsstil" och senast "Jag ska bara ... Konsten att få det gjort i tid".
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Dorotea Pettersson